6-те най-добри инструмента за Twitter

   Twitter има 67 милиона активни потребители месечно. Тези хора са разположени по целия свят, което е чудесно, ако искате глобална аудитория. Разработването на стратегия, която се върти около постоянното публикуване на подходящо и ангажиращо съдържание, е от ключово значение. Но също така ще откриете, че използването на правилните инструменти на Twitter може да направи работата ви много по-лесна.

Ето кои са най-добрите инструменти в Twitter, които можете да използвате, за да увеличите последователите!

  • Twesocial

Twesoci е напълно управлявана услуга. Най-хубавото е, че помага само за разрастването на вашия профил с реални, насочени последователи. Предлага 24/7 поддръжка на клиенти и дори изготвя отчети за растеж при поискване.

Twesocial е уважаван инструмент за растеж с добра репутация. Този инструмент е една от най-мощните техники за бързо увеличаване на последователите, чрез автоматично ангажиране с други и насочване към подходящи потребителски профили.

  • Hootsuite

Hootsuite е популярен инструмент, който много търговци на социални медии използват. Той ви предоставя пълна власт над вашите маркетингови стратегии в социалните медии. Можете лесно да управлявате всичките си акаунти в социалните медии, включително Twitter, от едно табло. Това също е полезно, ако имате повече от един акаунт в Twitter. Много търговци, блогъри и предприемачи използват Hootsuite, за да наблюдават и подобрят ангажираността си в социалните медии. Можете да персонализирате колоните, така че да преглеждате емисиите, които смятате за най-важни. След това можете да автоматизирате публикациите си, като ги насрочите предварително. Освен това можете да използвате този инструмент, за да намерите клиентите си, така че списъкът ви с последователи да е най-насочен.

  • Sprout Social

Sprout Social е идеален, както за предприемачи, така и за големи фирми. Целта му е да елиминира нуждата от множество инструменти, така че да се предлага с дизайн всичко в едно. Можете да свържете всичките си акаунти в социалните медии с платформата и да планирате публикации за всеки от тях. Автоматизацията е бъдещето на бизнеса и маркетинга, така че автоматизирайте своите стратегии. Sprout Social се предлага с аналитични функции и отчети за тенденциите за увеличаване на вашия списък с последователи в Twitter.

  • CoSchedule

Когато става въпрос за спестяване на време, CoSchedule поема щафетата. Тази платформа отчита всичките ви маркетингови усилия и се стреми да ги комбинира в един инструмент. По този начин можете едновременно да публикувате съдържанието си и след това да го споделите в Twitter. Предоставени са и отчети за вашия ангажимент и споделяния. Това ви позволява бързо да намерите кои части от съдържание генерират най-добри резултати. Това може да помогне за насочването на бъдещи теми за вашата маркетингова стратегия за съдържание.

  • Buffer

Имате много да кажете, но нямате време да туитвате през целия ден?

Разбира се, че не, вие сте зает бизнес професионалист. Затова за вас препоръчваме да използвате Buffer. Този инструмент ви позволява да управлявате своите туитове, така че да се публикуват през целия ден. Можете да отделите време, за да насрочите публикуване на туитове, и те ще се публикуват през целия ден, докато работите. Освен това не искате да взривявате последователите си с твърде много туитове наведнъж. Те ще се чувстват сякаш са бомбардирани със спам, което ще ги изнерви. Така че задръжте ценните си последователи, като използвате инструмент за планиране като Buffer. По този начин можете да получите ключова информация за ефективността на публикациите си. Това включва ретуитове, кликвания, потенциален обхват.

  • Tweetdeck

Да приемем, че търсите нещо за управление на Twitter. В този случай може да помислите за Tweetdeck. Това се интегрира с вашия Twitter акаунт и ви позволява да управлявате своите туитове. Това е инструмент, който ви позволява да добавяте снимки и видеоклипове, да планирате туитове и да изпращате директни съобщения. Той също така предоставя изчерпателно табло за управление, където можете да преглеждате известията и други дейности на вашите публикации.

 

Ако сте готови да подредите играта си в Twitter, трябва да обмислите тези инструменти, за да разширите акаунта си!

Препоръчваме още:

8 най-добри инструмента за разработка на мобилни приложения за различни платформи 8 най-добри инструмента за разработка на мобилни приложения за различни платформи Прочети повече
Важни показатели на TikTok, които да проследявате Важни показатели на TikTok, които да проследявате Прочети повече
Какво е ChatGPT? Какво е ChatGPT? Прочети повече
нагоре