Уеб дизайн

Модерен, стилен и отзивчив дизайн, достъпни през всяко устройство

Перфектният уеб дизайн

Ще направим перфектния уеб дизайн за Вашата фирма, хотел, ресторант, туристическа агенция, онлайн магазин, недвижими имоти и др.

Какво всъщност е уеб дизайн?

Това е преди всичко това е Вашето лице пред света и мястото, където вашите потенциални клиенти могат да ви опознаят.

Отличен дизайн според изискванията

С дизайна, който изграждаме се опитваме да предоставим на клиента визуален комфорт и увереност в бранда, който представяме.

Уеб дизайн
UI Design

UI дизайн

Oсновната цел на UI е да предостави система за задоволяване на нуждите на своите потребители.Тайната на задържането на потребителя лежи в последователността на оформлението на интерфейса, което на свой ред ще доведе до удовлетворителен потребителски опит. Затова използваме постоянни шрифтове, цветове, схеми, бутони и ефекти в целия дизайн. Уверени сме, че изграждаме силна идентичност на марката и съберем всичко на едно място.

UX Design

UX дизайн

User experience е понятие, което отговаря за цялото потребителско изживяване при взаимодействието с даден продукт или услуга. Включва както емоционалния, така и практическия аспект на това взаимодействие. Човек оценява потребителския дизайн по няколко фактора. Например дали му е харесало, дали е взаимодействал бързо със системата, дали лесно се ориентира в структурата и т.н. За да се разберат конкретните резултати се изготвят анкети и статистики от проучвания.

Защо уеб дизайнът е важен за мен?

Визията на твоя сайт е сериозна инвестиция и сигурна крачка към успеха

Уеб дизайнът е този, който привлича потребителите и ги кара да останат на вашата страница.

Palletes

Цветови палитри

Компютърът се превърна в най-добрия инструмент за работа с цветовете, достъпен не само за професионалните дизайнери, но и за потребителите. Разбира се, на цветовете не трябва да възлага ролята на основен носител на информация - уеб страницата задължително трябва да бъде четлива дори и в черно-бял вид.

Fonts

Подходящият шрифт

Оформлението на текст в нашите уеб страници е от голямо значение. Затова ние трябва да се погрижим да осигурим на потребителите на твоята уеб страница минимално натоварващи текстове, лесни за четене и организиращи информацията по правилния начин.

Responsive версия на сайт
Адаптивен (responsive) дизайн

Адаптивен (responsive) дизайн

StudioWEB.BG ще изработи за Вас уеб сайт с дизайн, съобразен с всякакви размери устройства. Уеб сайтът ще изглежда еднакво добре на всякакви екрани.

Icons

Икони

Потенциалът на иконите да събират на едно място и да предават много информация бързо е безценен в борбата за задържане на вниманието.

Images

Изображения

Въпреки че минимализмът се очертава като популярна тенденция при избора на стил в уеб дизайна, изображенията все още са сред основните компоненти на един успешен уебсайт.

Предложения за дизайн за твоя уебсайт.

StudioWEB.BG ще се погрижи за това.

Ако се интересувате каква ще бъде цената за изработка на сайт и уеб дизайн, е необходимо да предоставите техническо задание. Можете да го попълните веднага онлайн или на място - при професионалист от StudioWEB.BG в офис Бургас. В заданието се описва идеята на сайта, желания уеб дизайн, раздели и функционални модули.

нагоре