Най-добрите актуализации на LinkedIn от 2021 г., които трябва да знаете

   През последните няколко месеца видяхме многобройни актуализации на LinkedInплатформата и искаме да споделим няколко от най-важните с вас!

Ако се интересувате от всичко, което се е променило и какво означава това за вашия профил като бизнес на платформата или просто личен потребител на LinkedIn, продължете да четете за повече подробности!

  • Витрино ценно съдържание

Като бизнес или физическо лице, което иска да изгради вашата LinkedIn мрежа, може би търсите добри начини да споделите своите идеи и мисли за актуални теми в новините или във вашата индустрия.

Според LinkedIn това е чудесна функция за „Членовете, които редовно споделят съдържание със своята професионална общност, за да демонстрират своя опит, да запалят разговори за идеи и опит и да изградят общности около общи интереси.“

Режимът на създател може да бъде включен от таблото за управление на вашия профил. След като решите да включите този режим, ще изберете до пет хаштага, които са показателни за темите, които обикновено споделяте и пишете. LinkedIn препоръчва да се използват както широки, така и нишови теми, за да се включат в тези хаштагове.

Оттук сте готови да покажете съдържанието си! Независимо дали става въпрос за публикация, статия, видео или коментар, сега тя ще бъде в челните редици на вашата страница, за да могат да я видят заинтересованите потребители.

  • Историите продължават

Ако сте използвали Instagram Stories, Snapchat Stories и Twitter Fleets, тогава това следващо допълнение към LinkedIn ще ви бъде познато!

Функцията на Linkedin е за мобилното приложение на платформата. Така че, ако искате да качите свои или да разгледате истории на други потребители, тогава ще трябва да го направите, чрез приложението!

Историите са чудесен начин за бързо споделяне на информация с последователи,

Както може би знаете, социалните медии са чудесно място за създаване и насърчаване на по-неформални и достъпни разговори. С истории това е още по-лесно за последователите, тъй като те имат способността просто да отговорят на вашата история и да започнат личен разговор.

Съобразен с усилията си да предоставят най-добрите услуги на малкия и средния бизнес, LinkedIn предлага бърз достъп до всяка фирмена страница в истории. Това означава, че ако подчертавате ресурс, услуга или промоция на вашия уебсайт, потребителите могат да плъзгат нагоре във вашата история и тя автоматично ще ги насочи към вашата уеб страница.

  • Споделете вашите услуги

Ако в момента управлявате бизнес, но имате само личен LinkedIn профил, това е чудесна функция, която да използвате!

Представянето на вашите бизнес предложения и услуги вече е много по-лесно със LinkedIn Service Pages. Тези списъци с услуги не само ще бъдат, открити чрез вашия профил, но и ще бъдат достъпни, чрез търсене.

Така че, който търси, чрез LinkedIn, услуги като вашата, ще може лесно да ги намери и ще бъдете по-достъпни за потенциални клиенти. LinkedIn също планира скоро да публикува рейтинги и рецензии на тези страници с услуги, така че следете за бъдещи актуализации!

  • Рекламирайте вашите виртуални събития

Бизнесът може да популяризира предстоящите си виртуални събития с нови специализирани опции за рекламиране на събития. Тази функция значително ще улесни свързването и популяризирането на събития пред потенциални клиенти и представители на бизнеса.

Тези реклами за събития опростяват процеса на представяне на предстоящите ви събития пред заинтересованите потребители и насърчаване на регистрацията.

Също така с тази опция за реклама се предлагат актуализирани анализи, които могат да предоставят „Поглед върху въздействието на вашите усилия и ви позволяват да планирате по-добре своите видео стратегии в LinkedIn и да увеличите максимално вашите събития в приложението.“

Промените, които тези платформи изпитват, включително LinkedIn, са чудесни възможности за собствениците на фирми и физическите лица да бъдат намерени и да се развиват.

Следете полезните статии в нашия блог!

Препоръчваме още:

Shopify SEO - Как да оптимизираме вашия сайт Shopify за Google ? Shopify SEO - Как да оптимизираме вашия сайт Shopify за Google ? Прочети повече
Весели Празници! Весели Празници! Прочети повече
3 тенденции в дигиталния маркетинг, които не можете да игнорирате през 2021 г. 3 тенденции в дигиталния маркетинг, които не можете да игнорирате през 2021 г. Прочети повече
нагоре