Ето как се промени функцията за SMS на Google

   На 15 ноември 2019 г. съобщенията, чрез SMS (текстови съобщения) вече няма да са налични. Вместо това ще трябва да изтеглите мобилното приложение Google My Business, за да използвате функцията за съобщения.

Ако никога преди не сте използвали приложението GMB, не се притеснявайте! Продължете да четете инструкциите.

Как да използвате съобщения в приложението Google My Business?

Функцията за съобщения в приложението GMB ви позволява да получавате и отговаряте на съобщения безплатно! Използвайки приложението, ще можете да следите всичките си разговори на едно място, както и да имате достъп до отзиви, прозрения и няколко други функции на приложението GMB.

Използването на функцията за съобщения в приложението е лесно! Просто следвайте тези стъпки:

  1. На мобилното си устройство (мобилен телефон, таблет и др.) отворете приложението

  2. Изберете местоположението, което искате да управлявате (ако имате само едно местоположение)

  3. Докоснете Клиенти > Съобщения > Включи

И това е!

Функцията за съобщения във вашето приложение GMB вече е включена и готова за използване. Всички входящи съобщения ще се показват в приложението и ще получавате известие за всяко съобщение.

Уверете се, че вашите известия за приложението в настройките на телефона ви също са включени. Ако те са изключени, няма да знаете кога получавате съобщения в приложението!

Тази актуализация ще позволи на повече от един потребител да наблюдават съобщенията, които бизнесът получава, което в крайна сметка помага да получите повече погледи върху вашата обява в Google My Business.

 

Дигиталният маркетинг се движи с изключително бързи темпове, но ние ще ви държим в течение за всички най-нови промени.

Ако имате нужда от помощ при създаването на маркетингова стратегия или управлението на вашето онлайн присъствие, нашите експерти ще помогнат на вашия бизнес да процъфтява.

Препоръчваме още:

7 идеи за дигитален маркетинг, които ще дадат тласък на вашия фризьорски салон 7 идеи за дигитален маркетинг, които ще дадат тласък на вашия фризьорски салон Прочети повече
Как да оптимизирате вашата бизнес страница в LinkedIn Как да оптимизирате вашата бизнес страница в LinkedIn Прочети повече
Какво трябва да планирате за изграждането на уебсайт Какво трябва да планирате за изграждането на уебсайт Прочети повече
нагоре