Изпробвахте безплатна платформа за Вашия онлайн магазин, но той не продава?

Пътят към успеха вече не е тайна.

EXPOZY - продавай повече онлайн!

Защо решението на StudioWEB.BG за изработка на онлайн магазини е успешно?

Ние от екипа на StudioWeb сме до нашите клиенти от начало до края на целия процес! 

Помагаме на клиентите ни да изберът уникален дизайн за тяхната платформа, благодарение на нашите уеб дизайнери.

Ние държим на директния контакт при изработка на сайт, отделяме необходимото внимание на всеки наш клиент!

 

 

Трябва ли ми онлайн магазин?

Благодарение на онлайн магазина, Вашите клиенти могат да пазаруват стоките, които предлагате без да стават от компютъра!

Много по-бързо и лесно ще може да генерирате повече продажби изцяло онлайн.

 

Защо онлайн магазин?

Защото онлайн пазаруването последните години измести офлайн пазаруването!

По-бързо, по-лесно, по-удобно!

CMS използване

Търсене на онлайн магазини за 2019/2020

Уеб браузъри

Безплатни системи за онлайн магазин

Персонализиран онлайн магазин


Чрез нашата многофункционална платформа ще може да създадете

персонализиран онлайн магазин!

Преоткрийте дигиталния свят на възможностите чрез платформата Expozy!

Изработка на сайт с CMS
Предимства на онлайн магазин

Предимства на онлайн магазин

Ще можете да продавате продуктите и услугите си в България и чужбина. Ще управлявате бизнеса си много по-лесно удобно, докато следите темпа на продажбите и развитието на фирмата. Ще получавате по-бърза обратна връзка от клиентите.

Онлайн магазин без ограничения

Онлайн магазин без ограничения

Вие можете да персонализирате образа и функционалността на Вашия онлайн магазин така, както искате. По този начин Вие ще бъдете уникални и разпознаваеми сред Вашите конкуренти!

Responsive версия на онлайн магазин
Адаптивен (responsive) дизайн

Адаптивен (responsive) дизайн

StudioWEB.BG предлага изработка на онлайн магазин, съобразен с всякакви устройства. Вашия нов онлайн магазин ще изглежда чудесно на всеки екран.

Още предимства за онлайн магазин

Още предимства

Предоставяме Ви търсачки с филтриращи категории и подкатегории, подробни статистики за посещения и продажби и въвеждане на неограничен брой продукти!

Популяризация на мобилно приложение

И още…

Мощен инструмент от Google за измерване на посещенията на уеб сайта. Генератор на промоции и кодове за ваучери. Google карта за достъп до Вашия физически магазин.

Интеграция на Facebook
Интеграция на Facebook

Интеграция на Facebook

Популяризирайте Вашия онлайн магазин.  С Facebook бутон може директно споделите или харесате даден продукт в най-популярната социална мрежа. Чрез Facebook ще може да  повишите посещаемостта в онлайн магазина си! 

Често задавани въпроси за онлайн магазин

Закони
 
Общи
 
Изработка
 
Продажби и печалба
 
 

Трябва ли да издавам касови бележки и фактури?

Всички изисквания на данъчното законодателство важат и за Вас – да, трябва!
 

Трябва ли ми фирма за да имам онлайн магазин?

Най-популярният въпрос има най-простият отговор – ДА!
 

Кои закони ме касаят?

Независимо дали работите онлайн, Вие осъществявате дейността си в България. Абсолютно всички закони, касаещи търговски субекти в България, са валидни и за Вас. Също трябва да спазвате и закона за електронната търговия.
 

Защо има толкова много онлайн магазини?

Защото възвръщаемостта на разходите за създаване на онлайн магазин са много по-бързи.

Защо само някои онлайн магазини са популярни?

Защото усилията за популяризиране на един електронен магазин изисква време и усилия.
 

Какво ми трябва за да стартирам електронен магазин?

Каквото и за да стартирате физически магазин: идея какво ще продавате и стока; маркетингова концепция, как ще продавате (не забравяйте, че при физически магазин се конкурирате с другите търговци на локално ниво). В онлайн търговията се конкурирате с всички електронни и физически търговци в България и със значително количество международни онлайн гиганти. Трябва да имате много добър маркетинг, ако искате да имате резултати. И не на последно място, електронен магазин представящ Вашия бранд по уникален начин.

 

Защо има толкова различни оферти за софтуер?

Защото има различни маркетингови подходи използвани от създателите на софтуер. При софтуера с отворен код Вие получавате софтуера безплатно, но той далеч не е готов за работа. При комерсиалните продукти разликата в цените произтича от нивото на продукта и търговската политика на производителя.
 

На какъв софтуер да се спра?

Зависи какви амбиции имате. Трябва да се отбележи, че сайтът е по-маловажната част от софтуера. Частта за управление на поръчките и продуктите е това, което прави софтуера подходящ за Вашата дейност или не.
 

Какво да направя, за да получа адекватна оферта за изработка на онлайн магазин?

Необходимо е да попълните техническо задание за изработка на сайт / онлайн магазин. Имайте предвид, че опции като многоезичност на платформа е важно да се знаят още в началото на създаването на платформата.
 

Колко от онлайн магазините са печеливши?

Голяма част от потреблението последните години се прехвърли онлайн, което говори за ръст на продажбите през интернет платформи. 

Как е възможно да се предлагат стоките в онлайн на по-ниска цена?

В световен мащаб въпреки PR митовете, големите магазини са стартирали с десетки или стотици милиони долари първоначален капитал. Типичен пример за това са amazon.com и buy.com, в маркетинговата концепция на такива сайтове е купуването на огромни количества от дадена стока, за да постигнат големи търговски отстъпки, и след това продажбата с отстъпка към крайните клиенти. Честа практика е определени модели да се предлагат по тази схема и да се използват за лице на цялата продуктова гама, която е с по-малки или никакви отстъпки. При нас нещата са различни, предвид малкия пазар стоките просто се продават с по-ниска печалба. Или пък са дефектни и фалшиви продукти. Защо? Защото разходите Ви за продажба онлайн, докато не достигнете мащаба на търговската верига, са значително по-високи от продажбата офлайн, стоките които продавате, сте ги получили със същите търговски отстъпки и плащате същите данъци върху тях, така че ако всичко Ви е чисто и законно, няма как да предлагате по-ниска цена.
 

Какви форми на плащане да предлагам?

Най-популярното в България е плащането при доставка – нарича се наложен платеж. Съществува възможност да се плаща чрез превод по банковата Ви сметка. Можете да предлагате и разплащане с карти, но предпочитанията за плащане с тях са много по-малък процент за сега.
 

Каква доставка да предлагам?

Клиентите са изключително чувствителни към доставката и не обичат проблеми. Не е задължително да използвате големи куриерски фирми. Ако се спрете на външен изпълнител, огледайте се за фирма, която предлага добър контакт с Вас и клиентите Ви – големите обикновено не го правят.
 

Какво да направя, ако дейността ми не е на печалба?

Опитайте се да анализиране какъв е проблема при Вас. Пробвайте различни маркетингови стратегии, докато не намерите, която е най-печалившата за Вас
 

Колко струва един онлайн магазин?

 Ако се интересувате каква ще бъде цената за уеб дизайн и изработка на онлайн магазин, е необходимо да попълните Нашето техническо задание онлайн.

нагоре