Изработка на сайт

Уеб сайта ще утвърди и популяризира  Вашата фирма.

Какво всъщност е уеб сайт?

Много уеб страници обединени в едно с една визия и  дизайн. Всяка от тях е специално програмирана и може да съдържа мултимедия: снимки, видео, текст и т.н.

 

Перфектният уеб дизайн

Ще се погрижим да имате перфектния уеб дизайн за Вашата фирма и Вашият бранд!

 

Уеб сайт със EXPOZY CMS

Нашия екип преосмисли концепцията на Expozy CMS, за да отговаря на нуждите на българския клиент. Нашите инженери създадоха всичко от нулата. Резултатът е налице.
При изработка на уебсайт, използваме собствения ни софтуер или световно утвърдените системи (в зависимост от естеството на уебсайта).

Изработка на сайт с CMS
Една крачка пред конкурентите

Една крачка пред конкурентите

Екипът на СТУДИОУЕБ.БГ, помагаме на поръчителя да оформи идеите си за уеб дизайна и функционалността на сайта и при необходимост даваме наши такива. Ние държим на директния контакт при изработка на сайт, затова разговаряме лично с всеки един наш клиент.

Ясен процес на изработка на сайт

Ясен и стегнат процес на разработка

След обширен разговор и техническо задание изпращаме оферта, уточняваме уеб дизайна и функционалността, след което изпращаме договор за изработка на сайт и стартира работния процес. Концепция на уеб дизайн, разработване на уеб сайта, оптимизция. Всичко е фокусирано върху удобното използване на сайта и ефикасността му. Предстоящите обновявания са наш ангажимент.

CMS използване

CMS в световен мащаб

Уеб браузъри

Безплатни браузъри в световен мащаб

Защо ми е нужен уеб сайт?

Динамичното общество изисква силното онлайн присъствие

Уеб сайтът не е само визитна картичка, той не е нещо модерно, нито въпрос на лукс. Уеб сайт е нещо задължително за успеха на съвременния бизнес. Представяте ли си бизнеса си без фирмен телефон? Същото е и с уеб сайта.
Вие не просто имате нужда от сайт – Вие трябва да имате такъв.

Видове уеб сайтове

Видове уеб сайтове

Ние можем да направим перфектния уеб дизайн за Вашата фирма, хотел, ресторант, туристическа агенция, онлайн магазин, недвижими имоти и др. Сайтът може да бъде статичен и динамичен.

Динамичен уеб сайт

Динамичен уеб сайт

Динамичният сайт притежава собствена база данни и система за управление на съдържанието и визията. Това дава възможност на хора без специфични технически познания да правят промени по съдържанието на сайта в реално време.

Responsive версия на сайт
Адаптивен (responsive) дизайн

Адаптивен (responsive) дизайн

StudioWEB.BG ще изработи за Вас уеб сайт с дизайн, съобразен с всякакви размери устройства. Уеб сайтът ще изглежда еднакво добре на всякакви екрани.

Популярен уеб сайт

Популярен уеб сайт

За популяризирането на сайта след неговото стартиране и достигане на желаната ефективност е наложителна неговата SEO оптимизация и онлайн реклама.

Google Analytics интеграция

Google Analytics

Мощен инструмент от Google за измерване на посещенията на уеб сайта. Предоставя подробни статистики за посетителите по населено място, език, държава, пол и т.н.

Интеграция на Facebook
Интеграция на Facebook

Интеграция на Facebook

Популяризиране на уеб сайт. Facebook бутони – дават възможност за директно споделяне или харесване на даден продукт/услуга/статия в най-популярната социална мрежа. Повишава посещаемостта, внасяйки социалния елемент в сайта.

Поддръжка на сайт

Нещо не е както трябва

Ако при представянето на сайта забележите грешка в съдържанието, нещо не Ви харесва или има проблем с някой от функционалните модули, можете да се обърнете към нас по всяко време. Ние ще направим промените по Вашия уеб сайт възможно най-бързо и ще Ви ги представим отново.

Цел на уеб сайта

Цел на уеб сайта

Водеща цел на уеб сайта е популяризиране и утвърждаване името на фирмата, както и осигуряване на бърза и лесна възможност на заинтересованите да получат пълна информация за нея и нейните продукти/услуги.

Искам уеб сайт! Какво да направя?

StudioWEB.BG ще се погрижи за това.

Какви са цените за изработка на уеб сайт? Ако се интересувате каква ще бъде цената за изработка на сайт и уеб дизайн, е необходимо да предоставите техническо задание. Можете да го попълните веднага онлайн или на място - при професионалист от StudioWEB.BG в офис Бургас. В заданието се описва идеята на сайта, желания уеб дизайн, раздели и функционални модули.

SW CMS

EXPOZY CMS

Създадохме най-добрата система за управление на съдържанието.

Ние използваме Expozy CMS Тя е проектирана следвайки нашия опит с български и международни клиенти. Екипа ни от инженери създаде системата с цел леснота и функционалност. Нетърпеливи сме да видим пълния ѝ потенциал във Вашия нов сайт!

 
нагоре