StudioWEB CMS


Система за управление на съдържанието

Системата за управление на съдържанието, се използва за управление на сайта от клиентите без да се нуждаят от познания по програмиране.Невериятно лесна за използване и вграждане в малки бизнес уеб сайтове.


Плъгини

Системата съдържа вградени професионални плъгини

Нашият екип е вградил в системата над 10 плъгина който ще превърнат работата по сайта ви в лесно и приятно преживяване.

Мощен файл мениджър

Знайте кои файл къде е по всяко време и не само. Добавяйте, редактирайте и премахвайте файлове без да се притеснявате, че ще объркате нещо

База от данни Backup/Restore

Сайта ви е станал прекалено голям и се притснявате да не изгубите нещо? Недейте! С предоставената система за правене на копия и възстановяване на всичките ви данни този проблем е решен.

Оформления

Динамично оформление, както и уникално оформление на страницата

Всяка страница може да има до 4 позиций на модулите Горе/Доло/Ляво/Дясно. Екипът на СтудиоУЕБ.БГ се е погрижил поставянето на различните модули на вашата страницата да е лесно като детска игра.

SEO Оптимизация

Искате ли да ви намират по бързо в Google погрижили сме се и за това. Използвайки най-силните методи за индексация в Google.

Вградена система за разплащания PayPal

Вградени методи за плащене използвайки най-популярните сайтове както и методи за плащане без интернет

Адаптивен дизайн

За Вашия компютър, таблет или телефон.

Благодарение на напредналите уеб технологии, които СтудиоУЕБ.БГ използва, успяхме да създадем нашата нова система с красив дизайн, който излиза еднакво добре на всякакви устройства.

Динамично създаване на менюта

Добавянето на менюта е изклюзително лесно, само с едно "преплъзване" на желаното от вас място.Системата позволява да създавате многобройни менюта по ваш избор.

Вградена галерия

Високо компетентния екип на СтудиоУЕБ.БГ се погрижи да вгради галерия към системата за да може крайният потребител бързо, лесно и удобно да организира снимките си.

Управление на членството

Нашият екип разработи специално за хората които искат първи да получават ной-новите новини за промоции или нови придукти се използва системата за бързо уведомление по Е-мейл

Свързана с Фейсбук

Искате ли да уведомявате хората бързо, няма по лесен начин от Facebook. Ние използваме този функция за мигновенно публикуване в социалната мрежа бързо и лесно.нагоре