Как да получите безплатен Ethereum?

   След като научите, че инвестирането в Ethereum изисква малко пот и мозък, може да започнете да се чудите дали е възможно действително да спечелите безплатен Ethereum (ETH) и да го съберете без никакви усилия или инвестиции. Знаейки, че няма такова нещо като безплатен обяд или парично дърво, желанието да се научите как да получите безплатен Ethereum може да изглежда като загуба на време. Е, не точно, но със сигурност можете да прекарате времето си по-добре, отколкото да търсите начини да спечелите безплатен ETH.

И така, как можете да спечелите безплатен Ethereum?

Ако искате да се сдобиете с Ethereum без достатъчно пари, за да инвестирате в закупуване, можете да опитате да посетите уебсайтове, на които Ethereum тече безплатно. Те се наричат кранове на Ethereum и предлагат награди под формата на малки количества ETH в замяна взаимодействие с множество реклами. Количеството ETH, което ще получите в края на деня, всъщност е твърде малко, дори ако решите да преминете през повтарящи се мини задачи и агресивни реклами. Много от тези сайтове също имат минимално количество етер, което трябва да „спечелите“, преди действително да го получите.

Ето няколко примера за уебсайтове за кранове на Ethereum:

  • Ethereum-Faucet.org

  • Ethereumfaucet.info

  • Lolifuu ETH кран

  • Rocketfaucet.win

  • CC24

Постоянно обновяван списък с кранове на ETH можете да намерите тук. Някои от тези сайтове ви молят да изключите софтуера си за блокиране на реклами и да поставите високи лимити за изплащане на пари, така че бъдете внимателни, когато инвестирате времето и ресурсите си.

Ако сте привлечени от идеята да получите безплатен Ethereum, вие също сте свободни да изпробвате различни мобилни приложения, използвани за същата цел. Те могат да предложат Ethereum с просто „натискане“ на бутон, докато същата „валута“ се присъжда на тези, които изпращат или получават подходящи кодове на приложения на своите приятели. Други мобилни приложения се въртят около игри и лотарии. Ако имате малко свободно време, може да се насладите да изпробвате приложения като:

  • Ethereum кран

  • кран Run

  • Безплатен Ethereum Spinner

Струват ли си Ethereum крановете?

Единствените истински победители в играта на кран са тези, които ги управляват, и дори те вероятно не печелят много пари от това. Говорейки за вас, вие също не бихте направили много. Дори и да се натъкнете на законен кран с огромни награди, вероятно все пак ще спечелите най -много до 1лв на час.

Освен това, ако все още настоявате да разберете как да получите Ethereum без никаква работа или инвестиции, внимавайте, че може да се изложите на различни хакери и измамници. Те могат да ви изпращат оферти, като твърдят, че ще ви дадат ETH безплатно или в замяна на смешно малки количества други валути. Не се поддавайте на това, а по-скоро разобличете измамниците в социалните мрежи и предупредете приятелите си.

Дори ако намерите сайтове за кранове на Ethereum, които са законни, времето, което бихте прекарали, за да научите как да получите безплатен Ethereum, със сигурност е по-добре да се изразходва за изучаване на реалистични методи за печелене на ETH с помощта на конвенционални методи.

По-добри алтернативи на Ethereum крановете

Моите Ethereum. Разбира се, добивът идва с първоначални разходи, но все пак това е най-законният начин за печелене на Ethereum. Не е безплатно, но има много по-голям потенциал за значителна възвръщаемост.

Вземете договор за облачно копаене. Като алтернатива можете да закупите договор за облачно копаене и да наемете оборудване за копаене в една от съоръженията за копаене на Ethereum. Ще получите своя дял от наградите в портфейла си, но знайте своя период на безвъзмездност, преди да поставите подписа си върху сделката.

Купете етер. Най -простият начин да получите значително количество етер е просто да го закупите в една от борсите. Някои от най-добрите борси за започване на вашата търговска кариера са Coinbase, Kraken и Bitstamp. Там можете да закупите ETH с долари (USD) или евро (EUR). Освен това можете да проверите нашия Price Tracker, за да намерите най-добрата цена за покупка/продажба на ETH.

Работете за Ether. Можете да разгърнете талантите си за Ether. Независимо дали сте добри в писането, дизайна или счетоводството, работата за Ether не е необичайна. Вижте уебсайтове като Cryptojoblist.com или Crypto.jobs, за да разберете дали има свободни работни места за вас.

 

Съвсем ясно е, че почти всяка друга работа би ви генерирала повече от 0,5-1 лв на час, без да ви излага на допълнителни рискове. Разбира се, някои приложения и игри може да са забавни, но от гледна точка на инвестицията има далеч по -добри алтернативи. И не забравяйте, че нищо никога не идва безплатно!

Препоръчваме още:

Как да изберем целите на рекламната кампания във Facebook? Как да изберем целите на рекламната кампания във Facebook? Прочети повече
Най-добрите деловодствени софтуери за организиране на вашите документи, електронни таблици и презентации Най-добрите деловодствени софтуери за организиране на вашите документи, електронни таблици и презентации Прочети повече
Причини, заради които да разширите стратегията си за гласово търсене Причини, заради които да разширите стратегията си за гласово търсене Прочети повече
нагоре