Изработка и интегриране (част 1)

Изработка и интегриране на уебсайт

Изработването на уебсайтове е основната ни дейност. Направили сме стотици сайтове за клиенти от цялата страна и всеки път го правим с огромно удоволствие. Нашата доказала се CMS система с отворен код - open source CMS – както и уеб мрежата от сътрудници са основата, върху която градим разработките си.

Независимо дали искате да създадете чисто нов сайт или да прехвърлите съществуващ такъв, ние използваме последните технологии в Интернет (а дори сме създали и няколко собствени), прилагаме ги интелигентно и даваме на потребителите ви едно изключително преживяване.

Уеб приложения

Разликата между уебсайт и уеб приложение вече не е толкова голяма, както преди. Бизнес софтуера, включително вътрешните процеси, се развиват непрекъснато, в посока от настолния компютър към мрежата, а географски разпръснатите сътрудници започват да работят заедно през уеб-базирани инструменти.

Почти всички наши проекти имат поне няколко компонента на приложения. Всъщност, ние разделихме Студио Уеб CMS от Sapphire мрежата, за да бъдем по-пригодни към тази еволюция. По този начин можем, например, да моделираме вашия конкретен бизнес процес и да създадем интерфейси за множество потребители, които да отговорят на изискванията на вашия бизнес.

Тъй като няма две еднакви уеб приложения, към всеки проект подхождаме индивидуално и създаваме специално пригоден за вашите условия продукт. Въпреки това, понеже Студио Уеб CMS и Sapphire мрежата са с отворен код, ние можем да надграждаме върху тяхната основа, така че максимално да се възползвате от богатата ни практика в дизайна и внедряването на технологии.

Е-правителство и Стандарти

В Студио Уеб създаваме достъпни и удобни сайтове, на базата на най-добрите уеб стандарти и практики. Ние насърчаваме прилагането на най-високи стандарти в нашия бранш, за да задоволим още по-пълно вашите потребители.

Важно е сайта ви да отговаря на стандартите, за да може да работи добре с широк кръг от потребители с различни възможности и хардуерни конфигурации, а и за да бъде още по-удобен за търсачките. Достъпните сайтове с чист, 100% валиден код са лесни за поддръжка, което намалява разходите ви за експлоатация и ъпдейт на сайта или за добавяне на нови функции.

Публичния сектор в България трябва да отговаря на Правителствените уеб стандарти на България, а другите страни по света също имат сходни стандарти и изисквания. Достъпните уебсайтове са голяма крачка към постигането на тези стандарти, а ние можем да ви посъветваме как да постигнете и не-техническите изисквания.

Електронна търговия

Има много фактори, които трябва да бъдат отчетени, когато планирате да започнете да правите сделки и приемате плащания онлайн. Независимо дали ви трябва прост механизъм за приемане на еднократни плащания или мислите да си изкарвате хляба като продавате стоки онлайн, във всеки случай ви трябва сигурност, точност и доверие.

Ние можем да създаваме поръчкови решения за електронна търговия и да ви помогнем да пуснете в експлоатация своя електронен магазин, да проверите и подобрите ефективността му, да интегрирате различните начини за плащане, като всичко това ще стане без компромис към сигурността на сделките, управлението на наличностите, отчетите и свързаността с други, странични системи.

Препоръчваме още:

Влиянието на ИИ в Google Ads: от оптимизация на кампании до създаване на автоматични активи Влиянието на ИИ в Google Ads: от оптимизация на кампании до създаване на автоматични активи Прочети повече
7 стратегии за абонаментен маркетинг 7 стратегии за абонаментен маркетинг Прочети повече
Най-важните Facebook показатели за проследяване на ефективността ви Най-важните Facebook показатели за проследяване на ефективността ви Прочети повече
нагоре