Без рамки и с виртуални бутони - очаквания iPhone 8

През 2017 Apple ще отбележи 10-ата годишнина от създаването на iPhone и планира нещо специално за случая. Въпреки че една година ни дели от очакваното събитие, вече съществуват предположения за внушителните промени по новия iPhone.

Според слуховете телефонът ще има изцяло променен дизайн, с дисплей без декоративни рамки, на които в момента се намират сензор Touch ID пръстови отпечатъци и предната камерата. Вместо това, Touch ID и камерата ще са вградени директно в дисплея, което значи, че няма да има Home бутон. Джони Айв в продължение на години желае да представи iPhone, приличащ на лист стъкло, и 2017 може да бъде годината, в която това да стане възможно.

Твърди се също, че Apple няма намерение да се връща към 3,5 милиметровото гнездо за слушалки. Очаква се Apple да заложи на OLED панели за новия модел на iPhone 8.

Препоръчваме още:

Как да станете SEO експерт през 2021 година? Как да станете SEO експерт през 2021 година? Прочети повече
Откриването на нови приложения се увеличава през 2021 г. Откриването на нови приложения се увеличава през 2021 г. Прочети повече
Как да използвате вашата клиентска база данни, за да разширите бизнеса си? Как да използвате вашата клиентска база данни, за да разширите бизнеса си? Прочети повече
нагоре