Система за създаване на мобилни приложения


Какво е Mobile App Builder?


Система за създаване на Ваши собствени мобилни приложения
Получете възможността да създавате мобилни приложения по Ваш вкус, без никакви знания по програмиране, с включени шаблони.

Всички функции от които се нуждаете
Ние постоянно актуализираме нашите продукти с нови и подобрени функции. Mobile App Builder има огромен набор от функции, но ние от StudioWEB винаги търсим да добавим функционалности.

Данни и статистика
Mobile App Builder Ви предоставя данни и статистики на посетителите - каква операционна система използват, какъв браузър използват, както и тяхното местоположение в реално време.

Улеснен дизайн
Само със едно кликване Вие можете да промените изцяло дизайна на Вашето ново мобилно приложение, да смените иконата, а също така и смяна на фона.

Без нужда от регистрация
Mobile App Builder Ви предоставя следните възможности за вход в системата: - чрез Facebook и Twitter

SaaS услуга
Софтуер като услуга - модел на доставка на софтуер, при който софтуерът и асоциираните данни са хоствани централно и са достъпни за потребителите, чрез клиентска програма, обикновено с използване на уеб браузър през интернет.

Функционалности


Възползвайте се от плюсовете


Инсталация

Ние от СтудиоУеб ще направим всичко необходимо за Вашия нов бизнес уебсайт – регистрация на домейн, хостинг, качване на данни и персонализация. Свържете се с нас, за да стартираме!

Модификации

Можем да персонализираме Вашия бизнес уебсайт по начина, по който желаете. Всичко е възможно – промяна на цветните схеми, промени в дизайна, функционалността, добавяне на нови страници и др.

Съдействие

По време на всеки един етап от разработката, ние сме на Ваше разположение за консултации. Услугата е БЕЗПЛАТНА!

Поддръжка

Последващата поддръжка на услуги като: хостинг, домейн, пощенска кутия, архивиране и възстановяване – са включени в месечната/годишна такса.

Анализ посещения

Всеки месец ще получавате БЕЗПЛАТНИ Google Analythics доклади за трафика на бизнес сайта Ви: посетители, разглеждане на страници, най-посещавани страници и др.

Вашият бизнес уебсайт ще бъде разработен Google-friendly. Това включва базова оптимизация на страниците и URL адресите, метатагове според съдържанието, алт тагове на изображения и др.


Защо да изберете StudioWEB.BG?


Готови решения

С нашите готови уебсайтове и софтуер Вие може да привличате нови клиенти към бизнеса си за часове. Не губете време, свържете се с нас и започнете днес!

Не са необходими познания по програмиране

Нашите уебсайтове и софтуер са лесни за употреба и не изискват някакви технически познания. Използвайте времето си, за да управлявате и развиете бизнеса си и оставете техническата част за нас.

Съвременен дизайн и технология

Ние използваме последни технологии в уеб разработките за създаване на мощни, функционални и напълно развиващи се уебсайтове и софтуери. HTML5, PHP, MySQL, jQuery, SEO, Адекватност – не са ни чужди.

Извънредна помощ

Нашият екип за помощ е една от многото причини за това защо хората избират да работят с нас – бързина, отзивчивост, любезност. Ние сме готови да откликнем на Вашите нужди с технически решения и опит в разрешаването на проблеми.

Достъпна персонализация

Независимо дали искате промяна на някои от нашите продукти или поръчкови уеб приложения, ние можем да Ви я предоставим. Ние сме изработили хиляди уеб проекти за всякакъв вид бизнес.

Нашите такси са включени в текущите разходи по уебсайта или софтуера. Няма скрити такси, задължения или минимален срок на договор за използване на нашите услуги.нагоре