Facebook приложения

Клиентите искат да им се обръща внимание. Винаги са го искали.

Facebook анкети

Facebook анкети

Персонализирана с Вашето фирмено лого, желаните от Вас цветове и текст. Можете да добавяте многобройни въпроси и отговори за достоверна комуникация с клиентите Ви. Не забравяйте най-важното: осигурете награди за част от участвалите. Всички обичат награди.

Гласуване Facebook

Гласуване

Друго популярно приложение е гласуване за продукти или снимки. Отново с победители и награди. Едно такова приложение свързва и подобрява комуникацията не само между Вас и клиентит Ви, но и между самите тях.

Популяризирайте бизнеса си.

Осигурете си популярност и интерес. Вашите потребители ще станат Ваши привърженици – всички обичат игрите с награди. Facebook е най-разпространената социална мрежа и това я прави идеално място за провеждане на игри. Facebook приложенията набират светкавична скорост и представляват голям интерес сред директните потребители.

Популяризирайте бизнеса си
Facebook галерия

Facebook галерия

Във Вашето Facebook приложение можем да добавим галерия със снимки, поднесени по атрактривен и динамичен начин. Галерията е особено подходяща за ресторанти и хотели, тъй като обектите ще могат да бъдат представени по начин, който ще привлече и ангажира вниманието на потребителите.

Комуникация

Комуникация

Facebook е най-разпространеното и популярно средство за комуникация между хората. Притежавайки Facebook приложение, Вие обвързвате хората в една общност, в която ще могат да си обменят необходима за тях информация. Освен помежду си, потребителите ще могат да общуват и директно с Вас, което е голям плюс за всеки тип бизнес.

Фото манипулация
Фото манипулация

Фото манипулация

Интеракция – основна идея на всяко приложение.
Чрез фото манипулацията се дава възможност потребителите да качват снимки, които да бъдат обработвани/манипулирани в приложението по желан от Вас шаблон. След като снимката е обработена, тя се споделя на стената на потребителя с линк към приложението за набиране на популярност.

Facebook приложение за хотел

Facebook приложение за хотел

Модерно. Интерактивно. Фукционално. Чрез Facebook приложението за хотел ще дадете възможност на клиентите си да разгледат снимки на стаите и допълнителните възможности, които предлагате. Ако имате няколко хотела, те ще бъдат подредени в една страница и потребителите ще могат да разгледат всеки по отделно. Освен галерия, все по-популярно е и интегрирането на booking система във Facebook страницата. По този начин улеснявате клиентите, тъй като не е необходимо да влизат в уебсайта Ви или да звънят по телефона. Предлаганата от нас booking система разполага с богат набор от функционалности. След като клиентите завършат резервацията си, има възможност и за създаване на фактура през приложението.

Facebook приложение за ресторант

Facebook приложение за ресторант

Социалната мрежа Facebook е идеалното място за промотиране и на ресторанти. Първата и задължителна стъпка е добавянето на снимки от ресторанта, както и неговото меню. При добавянето на менюто е важно то да бъде придружено със снимки. Потребителите обичат да разглеждат снимки. Ако менюто се състои само от наименование на ястието, съставки и цена, често клиентите затварят страницата и не го разглеждат. Изключително подходящо за ресторантите е и добавяне на форма за резеервации под формата на Facebook приложение. Формата за резервации може да съдържа различни полета, в зависимост от нуждите Ви. Стандартните полета при подобни форми за резервации са: Име, телефон, дата, час, брой души и допълнителен коментар.

Facebook приложение тип игра

Игрите с награди са най-добрият начин за привличане на нови клиенти и запазване на старите такива. Игрите с награди са подходящи за всеки тип бизнес. Ние ще Ви помогнем с подготовка на идеята и в последствие разработката на играта. Покажете на клиентите си, че се интересувате от тях. Бъдете техни приятели и те ще останат Ваши такива.

Facebook приложение тип игра
 
нагоре