Изработка на мобилно приложение

Как се прави мобилно приложение?

Как правим приложението?

Ние помагаме на поръчителя да избистри идеята си за визията и функционалността на приложението. Свързваме хората и техните идеи с разработчиците и държим на прекия контакт между поръчителя и разработчика, с цел по-добра комуникация.

Какво е мобилно приложение?

Мобилните приложения са приложения, разработени за малки преносими устройства като мобилни телефони, смартфони, таблети и др. Мобилните приложения могат да бъдат изтеглени на мобилното устройство от маркета на мобилната операционна система: AppStore, Google Play, Windows.

Идея за мобилно приложение

Ако имате идея за нова опция, която да се добави към приложението – ние сме насреща. Ще Ви помогнем да избистрите идеята си и да придобиете реална представа за нея, след което ще го обсъдим с разработчиците на приложението и ще започнем работата по стандартния процес. СтудиоУЕБ.БГ е официален разработчик на мобилни приложения за Android, iOS и Windows Mobile. Фирмата разполага със специални права за разработки и по-добра достъпност в съответните мобилни магазини за приложения.

Мога ли да поръчам мобилно приложение?

Мога ли да поръчам мобилно приложение?

Всеки, който има идея за приложение и иска да представи бизнеса си под формата на мобилно приложение в магазините на Apple (App Store), Android (Play Store) и Windows (Windows Marketplace). Мобилното приложение е подходящо за всякакъв тип бизнес направления – транспорт, логистика, самолетни билети, хотели, ресторанти, магазини, услуги, продукти, игри и др.

Как да поръчам мобилно приложение?

Как да поръчам мобилно приложение?

За направата на мобилно приложение първоначално Ви е необходимо задание. То се попълва от Вас или с присъствието на консултант по мобилни приложения от StudioWEB.BG. Чрез техническото задание ние ще Ви помогнем да опишете точната идея на проекта, какво искате да съдържа Вашето приложение и как да изглежда.

Колко струва изработката на мобилно приложение?

На каква цена е мобилното приложение?

Да не забравяме и един от важните компоненти - цената. Тя зависи от сложността на проекта и от неговия срок. За да можем да Ви предложим цена, е необходимо първо да попълните задание. Можете да зададете минимална и максимална цена при попълването на Вашето задание. През заданието за изработка на мобилно приложение, също, можете да опишете накратко Вашата идея, за да придобием по-добра представа какво искате да получите.

Дизайн на мобилно приложение

Дизайн на мобилно приложение

StudioWEB.BG разполага с екип от дизайнери, специализирани в мобилния интерфейс. Именно той различава мобилното приложение от обикновената мобилна версия на сайт. При изработката на дизайн за мобилно приложение, екипът на StudioWEB.BG се съобразява с фирмената визия и цветове на Вашата компания. Най-новите тенденции в дизайна на мобилни приложения се прилагат. Винаги.

Популяризация на мобилно приложение

Популяризация на мобилно приложение

Мобилното приложение се изработва според най-популярните мобилни платформи – iOS (Apple), Android (Google) и Windows Mobile (Microsoft). Популяризирането може да се извърши по два начина, съответно – линк към приложението, поставен във Вашият уебсайт или качване на приложението Ви в съответните мобилни магазини – App Store (Apple),Play Store (Android), Windows Marketplace (Windows Phone).

Push notifications
Известия от Вашето мобилно приложение

Push notifications

Представете си, че имате ресторант и си поръчате мобилно приложение за него. Потребителите ще го изтеглят, харесат и използват. Но не всички. Част от тях ще "забравят" за него - някъде там в мобилното им устройство. На помощ идват нотификациите. Ще се очаровате от ползите на нотификациите за мобилно приложение. Когато, например, обновите Вашето меню, можете да изпратите нотификация, която всички Ваши потребители ще видят.

нагоре