Изработка на мобилно приложение

Създайте Вашето уникално 

мобилно приложение!

Какво е мобилно приложение?

Мобилните приложения са приложения, разработени за малки преносими устройства като мобилни телефони, смартфони, таблети и др. Мобилните приложения могат да бъдат изтеглени на мобилното устройство от маркета на мобилната операционна система: AppStore, Google Play, Windows.

 

Как създаваме приложението?

Приложението се създава на база Вашите идеи и нужди. След като имате ясна представа за приложението, ние ще предадем цялата на информация на нашите разработчици, за да е случи магията! По време на  целия проект ще държим контакт с Вас.

                

Направи идеята реалност

Ще Ви помогнем да реализирате идеята си и да придобиете визуална представа за нея! Ако имате идея за нова опция, която да се добави към приложението – нашите разработчици са насреща, за да го обсъдим заедно. СтудиоУЕБ.БГ е официален разработчик на мобилни приложения за Android, iOS и Windows Mobile. Фирмата разполага със специални права за разработки и по-добра достъпност в съответните мобилни магазини за приложения.

Мога ли да поръчам мобилно приложение?

Мога ли да поръчам мобилно приложение?

Абсолютно! Щом имате идея и искате да представите бизнеса си чрез мобилно приложение ние ще Ви помогнем за това.. Мобилното приложение е подходящо за всякакъв тип бизнес направления – транспорт, туризъм, развлечение, шоубизнес, мода и др.

Как да поръчам мобилно приложение?

Как да поръчам мобилно приложение?

За направата на мобилно приложение първоначално Ви е необходимо задание. То се попълва от Вас или с присъствието на консултант по мобилни приложения от StudioWEB.BG. Чрез техническото задание ние ще Ви помогнем да опишете точната идея на проекта, какво искате да съдържа и как да изглежда.

Колко струва изработката на мобилно приложение?

На каква цена е мобилното приложение?

Цената зависи от сложността на проекта и от неговия срок. За да можем да Ви предложим цена, е необходимо първо да попълните задание. Можете да зададете минимална и максимална цена при попълването на Вашето задание, за да имаме ориентир за Вашия бюджет. При попълването на заданието за изработка на мобилно приложение опишете накратко Вашата идея и какви функционалности искате.

Дизайн на мобилно приложение

Дизайн на мобилно приложение

StudioWEB.BG разполага с екип от дизайнери, специализирани в мобилния интерфейс. Именно той различава мобилното приложение от обикновената мобилна версия на сайт. При изработката на дизайн за мобилно приложение, екипът на StudioWEB.BG се съобразява с фирмената визия на Вашата компания. Винаги сме в крак с най-новите тенденции в дизайна на мобилни приложения.

Популяризация на мобилно приложение

Популяризация на мобилно приложение

Мобилното приложение се изработва според най-популярните мобилни платформи – iOS (Apple), Android (Google) и Windows Mobile (Microsoft). Популяризирането може да се извърши по два начина, съответно – линк към приложението, поставен във Вашия уебсайт или качване на приложението Ви в съответните мобилни магазини – App Store (Apple),Play Store (Android), Windows Marketplace (Windows Phone).

Push notifications

Известия от Вашето мобилно приложение

Push notifications

Напомнете за себе си! 

Представете си, че имате ресторант и си поръчате мобилно приложение за него. Вашите клиенти ще бъдат очаровани и ще се възползват от новата услуга. Все пак във времето е възможно част от тях да "забравят" за него. Тук на помощ идват push notification. Когато, например, обновите Вашето приложение, можете да изпратите нотификация, която всички Ваши клиенти, които имат приложението ще видят.

нагоре