SEO оптимизация

Какво е SEO оптимизацията?

Onpage оптимизация

Вътрешната оптимизация представлява: - Оптимизиране на съдържанието Ви в сайта; - Избиране на правилните ключови думи; - Оптимизиране на кода на уеб сайта; - Оптимизиране на вътрешни връзки и навигацията в сайта.

Нови думи и адаптация

Всеки ден около 20% - 25% от думите, които се търсят, са непознати за търсачките. Така че ние се фокусираме да създадем ключови фрази – група от ключови думи фокусирани върху тематиката на Вашия сайт.

Защо да оптимизираме сайта си?

Търсачките обичат да „гледат“ определени неща от Вашия сайт (Onpage) или да събират информация за Вашите уеб страници от други места (Offpage). След това, търсачките използват различни формули, за да анализират голямо количество от информация за всички уеб страници, които могат да намерят, за да определят кои страници и в какъв ред да се покажат, след като е потърсена дадена фраза или ключова дума. След това ние се захващаме за работа - разглеждаме Вашата конкуренция, Вашата аудитория, какво търсачките искат да намерят и „разгледат“ във Вашия сайт и накрая се уверяваме, че в страниците Ви всичко е подредено на място и балансирано.....Onpage и Offpage. Много е просто. Въпреки че търсачките постоянно сменят начина, по който подреждат сайтовете, има два основни ключови елемента, които могат да Ви издигнат в резултатите: - Onpage (вътрешна) оптимизация - Offpage (външна) оптимизация или както можете да го срещнете под другия термин - Link building.

Изработка на сайт с CMS
Offpage оптимизация

Offpage оптимизация

Най–просто казано, търсачките търсят линкове от други сайтове, които водят към Вашия сайт. Това е нещо като гласуване на доверие на Вашия сайт. Търсачките вярват, че ако други сайтове водят към Вашия, значи имате нещо много добро и стойностно. Така търсачките ще оценят Вашия сайт с по–висока оценка.Цитатите са препратки към Вашата фирма, адрес, телефонен номер или уеб сайт, които всъщност не водят към сайта Ви, но са разпознаваеми от търсачките. Въпреки че тези „цитати“ не водят към Вас, те са много полезни за повишаване на Вашата откриваемост в търсачките и геолокациите. Или просто казано - ако се напише адреса на фирмата Ви в търсачката, ще излезе като резултат и в Google Maps.

Фактори при SEO оптимизация

Фактори при SEO оптимизация

Днес търсачките взимат под внимание не само броя на линковете водещи към Вашият сайт, а и много допълнителни фактори като: - Репутацията и дали всъщност са истински тези сайтове, които водят към Вашия; - Тематиката и уместността на сайтовете, които водят към сайта Ви; - Прикрепеният текст (или Anchor text) в линковете, водещи към сайта Ви. Търсачките взимат под внимание връзки от социалните медии като важни сигнали за Вашия уеб сайт. Това не означава само да имате Facebook фен страница, Twitter профил или Google+ акаунт, но и всъщност колко сте активни в тях.

SEO цитати

SEO цитати

Цитатите са препратки към Вашата фирма, адрес, телефонен номер или уеб сайт, които всъщност не водят към сайта Ви, но са разпознаваеми от търсачките. Въпреки че тези „цитати“ не водят към Вас, те са много полезни за повишаване на Вашата откриваемост в търсачките и геолокациите. Или просто казано - ако се напише адреса на фирмата Ви в търсачката, ще излезе като резултат и в Google Maps.

Защо SEO оптимизация?

Защо SEO оптимизация?

Както Ви обяснихме и вече се убедихте, SEO оптимизацията не е от най–сложните изпълними услуги, но също така не е от най–лесните. Има редица правила за спазване, принципи на работа и също така, ако не сте запознати с последните тенденции в този бранш, няма да се справите много добре. Заради това, а и за Ваше улеснение, е по–добре да се доверите на нашите опитни SEO специалисти. По всяка вероятност може да изкачите най–високия връх на света сами, но ако нямате опит, едва ли ще се захванете без някой, който е на „ти“ в този бранш, нали?

нагоре