SEO оптимизация за Яндекс


СтудиоУеб.БГ ви предлага като услуга оптимизация на вашия уеб сайт в най-голямата търсачка за Русия и Украйна - Яндекс, която към момента обработва повече от сто милиона търсения на ден. Яндекс е еквивалент на Google и като такъв той дава много възможности вашия бизнес да бъде забелязан, ако бъде позициониран на предна позиция в търсачката.

Ако вашият бизнес или интерес е ориентиран към Русия, ние можем да направим така че вашият уеб сайт да бъде класиран на топ място в Яндекс. А ето и някои основни факти, които трябва да знаете за Яндекс и за разликите между него и Google:

  • Яндекс отчита пунктуацията и морфологията на езика, а Google не;
  • Яндекс изисква да имате валиден адрес - руски адрес, който задължително трябва да бъде отбелязан на Яндекс картата;
  • Яндекс изисква наличието на ваш валиден руски телефонен номер;
  • Яндекс изисква руски домейн и хостинг;
  • Яндекс взема под внимание съдържанието - дублираното съдържание бива филтрирано за разлика от Google;

Между Яндекс и Google има много съществени разлики, затова и оптимизацията на Яндекс е по-различна и следва да бъде осъществявана от компании, които наистина се занимават с това и имат възможността да правят анализи на тенденциите. Оптимизацията за Яндекс също така се извършва по-трудно и е съответно на по-висока цена от тази на Google.

Ако Русия и Украйна представляват интерес за вас и вашия бизнес, то присъствието ви в Яндекс е от съществено значение за създаването на повече възможности за развитие на вашия бизнес, привличането на нови клиенти и партньори и утвърждаването на вашето име!нагоре