TAITRONICS 2017 - Изложението на интерактивни AIoT Smart приложения с участието на СОФТУЕР ЕООД

TAITRONICS празнува своята 43-та годишнина! Съветът за развитие на външната търговия на Тайван (TAITRA) и Асоциацията на производителите на електрически и електронни продукти в Тайван (TEEMA) са горди да представят TAITRONICS 2017 от 11 до 14 октомври в изложбен център Taipei Nangang, зала 1. 

"Нова технология, нови приложения" е основната тема за тазгодишното събитие.

CLOUDWEB е част от СОФТУЕР ЕООД -  доставчик на цялостни, иновативни и високотехнологични решения. Благодарение на участието ни в тази изложба имаме възможността да се запознаем отблизо с  енергийно ефективни решения, Smart Manufacturing, Smart Living и Consumer Electronics, Broadband Products & Cloud Tech, Cells, Оборудване за обработка и автоматизация, електронни компоненти и части, активни и пасивни компоненти, измервателни уреди и инструменти и LED осветление и приложения. Основни изложители са Cheng Uei, Chroma, Compal, Excel Cell, Electronic, GW Instek, Inventec, KING DESIGE, Lite-On, Protech, TATUNG, Tenmars и др.

 

 

В допълнение към водещите тайвански компании участват и изложители от Индия, Япония, Южна Корея, Хонг Конг, Сингапур и Китай, които също показват и демонстрират творчеството си.

За първи път TAITRONICS кани международни известни компании като Garage +, TSS, Innoventure Startup Club Taipei и TRIPLE. Такова участие демонстрира не само как платформата TAITRONICS е интегрирала веригата на електронната индустрия, но и как тя се е превърнала в оптимална платформа за изграждане на различни Smart приложения и иновативни технологични решения.
 

Препоръчваме още:

Разликата между уеб дизайн и уеб програмиране Разликата между уеб дизайн и уеб програмиране Прочети повече
Четири съвета, при стартиране на нова марка Четири съвета, при стартиране на нова марка Прочети повече
КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПРОИЗВОДСТВЕН ERP СОФТУЕР (ЧАСТ 2) КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПРОИЗВОДСТВЕН ERP СОФТУЕР (ЧАСТ 2) Прочети повече
нагоре