TAITRONICS 2017 - Изложението на интерактивни AIoT Smart приложения с участието на СОФТУЕР ЕООД

TAITRONICS празнува своята 43-та годишнина! Съветът за развитие на външната търговия на Тайван (TAITRA) и Асоциацията на производителите на електрически и електронни продукти в Тайван (TEEMA) са горди да представят TAITRONICS 2017 от 11 до 14 октомври в изложбен център Taipei Nangang, зала 1. 

"Нова технология, нови приложения" е основната тема за тазгодишното събитие.

CLOUDWEB е част от СОФТУЕР ЕООД -  доставчик на цялостни, иновативни и високотехнологични решения. Благодарение на участието ни в тази изложба имаме възможността да се запознаем отблизо с  енергийно ефективни решения, Smart Manufacturing, Smart Living и Consumer Electronics, Broadband Products & Cloud Tech, Cells, Оборудване за обработка и автоматизация, електронни компоненти и части, активни и пасивни компоненти, измервателни уреди и инструменти и LED осветление и приложения. Основни изложители са Cheng Uei, Chroma, Compal, Excel Cell, Electronic, GW Instek, Inventec, KING DESIGE, Lite-On, Protech, TATUNG, Tenmars и др.

 

 

В допълнение към водещите тайвански компании участват и изложители от Индия, Япония, Южна Корея, Хонг Конг, Сингапур и Китай, които също показват и демонстрират творчеството си.

За първи път TAITRONICS кани международни известни компании като Garage +, TSS, Innoventure Startup Club Taipei и TRIPLE. Такова участие демонстрира не само как платформата TAITRONICS е интегрирала веригата на електронната индустрия, но и как тя се е превърнала в оптимална платформа за изграждане на различни Smart приложения и иновативни технологични решения.
 

Препоръчваме още:

Гласова технология: Какви са възможностите за марките? Гласова технология: Какви са възможностите за марките? Прочети повече
тттттт тттттт Прочети повече
КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПРОИЗВОДСТВЕН ERP СОФТУЕР (ЧАСТ 2) КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПРОИЗВОДСТВЕН ERP СОФТУЕР (ЧАСТ 2) Прочети повече
нагоре