Стратегия и анализи (част 1)

Анализ по ползваемост

Ползваемостта е начин на мислене, при който отправна точка са клиентите. Анализа на ползваемоста не е просто анализ то е цяла наука, която ние добре познаваме и с която умело боравим за да превърнем всеки посетител на сайта ви в купувач. С блиц анализа по ползваемост  определяме степента на производителността, удовлетвореността и ефективността от използването на продукта. Можем да анализираме:

 • целия сайт
 • негов прототип
 • дял от сайт
 • текстове
 • готов софтуерен продукт
 • част от продукт

Ще Ви дадем конкретни препоръки за:

 • дизайна
 • текстовете
 • функционалността на сайта


Приложете ги на практика и ще превърнете, всеки клик във вашия сайт в удоволствие за клиентите. 

Интернет стратегия

Развитието на нашия бранш води след себе си промени в дефиницията на самия Интернет.

Днес „Мрежата” включва в себе си мобилни сайтове и приложения, социални мрежи и интеграция с услуги от други лица през API. Въпроси като събирането на данни и тяхното предоставяне, лична информация и подслушване вече са от критично значение за всеки нов проект.

Ние можем да ви предоставим съвети и консултация по въпросите на интернет стратегията, за да сте сигурни, че решенията, които предлагаме ще са ефективни за вашия конкретен случай и бизнес.

Но вашия интернет проект е само една част от многото дейности във вашия бизнес. Ние можем да ви дадем сигурността, че вашия интернет проект ще бъде в координация с цялостната ви рекламна и бизнес стратегия. Ако вече работите с други фирми по въпроса за интернет политиката си, ние ще се радваме да работим съвместно с тях и на базата на техните предложения да изградим по-нататъшната визия на проекта.

Бизнес анализи

Днешните уебстраници вече не само предават информация. Дори и най-базовите страници дават възможност на потребителите да вършат елементарни неща онлайн, като например да оставят мнение или да направят еднократно плащане. С превръщането на сайтовете в по-сложни инструменти на бизнеса, те могат напълно да променят представата ви и тази на вашите клиенти, за това как се прави бизнес.

Какъвто и да е проекта ви, ние от Студио Уеб ще работим заедно с вас, за да разберем напълно бизнеса ви и съответния процес, който искате да автоматизирате. Ние ще изготвим доклад за бизнес домейна ви и за пазара, ще прегледаме обстойно процесите и системите, които използвате и ще разговаряме с всички заинтересовани страни.

Тези дейности ще ни дадат възможност да създадем модел на средата, в която развивате бизнеса си и да пресъздадем наученото в едно оптимизирано интернет приложение.

Изследване на клиентите

Вашите клиенти или потребители са тези, които решават, дали сайта ви е успешен.

 • Кои са те?
 • Защо използват именно вашия сайт или приложение?
 • Какво очакват, когато комуникират с вас?
 • Какво биха искали да видят?

Ние от Студио Уеб, ще ги попитаме директно и ще намерим отговорите на тези въпроси чрез интервюта, анкети и статистики. Като използваме наученото и го прилагаме в това, което правим, ние ще постигнем по-добри резултати за вас и вашите клиенти.

Препоръчваме още:

Как да стартирате сайт за електронна търговия за вашия магазин Как да стартирате сайт за електронна търговия за вашия магазин Прочети повече
Предимствата на създаването на вирусни продукти Предимствата на създаването на вирусни продукти Прочети повече
Ключови черти на мобилните приложения, ориентирани към потребителите Ключови черти на мобилните приложения, ориентирани към потребителите Прочети повече
нагоре