Стратегия и анализи (част 1)

Анализ по ползваемост

Ползваемостта е начин на мислене, при който отправна точка са клиентите. Анализа на ползваемоста не е просто анализ то е цяла наука, която ние добре познаваме и с която умело боравим за да превърнем всеки посетител на сайта ви в купувач. С блиц анализа по ползваемост  определяме степента на производителността, удовлетвореността и ефективността от използването на продукта. Можем да анализираме:

 • целия сайт
 • негов прототип
 • дял от сайт
 • текстове
 • готов софтуерен продукт
 • част от продукт

Ще Ви дадем конкретни препоръки за:

 • дизайна
 • текстовете
 • функционалността на сайта


Приложете ги на практика и ще превърнете, всеки клик във вашия сайт в удоволствие за клиентите. 

Интернет стратегия

Развитието на нашия бранш води след себе си промени в дефиницията на самия Интернет.

Днес „Мрежата” включва в себе си мобилни сайтове и приложения, социални мрежи и интеграция с услуги от други лица през API. Въпроси като събирането на данни и тяхното предоставяне, лична информация и подслушване вече са от критично значение за всеки нов проект.

Ние можем да ви предоставим съвети и консултация по въпросите на интернет стратегията, за да сте сигурни, че решенията, които предлагаме ще са ефективни за вашия конкретен случай и бизнес.

Но вашия интернет проект е само една част от многото дейности във вашия бизнес. Ние можем да ви дадем сигурността, че вашия интернет проект ще бъде в координация с цялостната ви рекламна и бизнес стратегия. Ако вече работите с други фирми по въпроса за интернет политиката си, ние ще се радваме да работим съвместно с тях и на базата на техните предложения да изградим по-нататъшната визия на проекта.

Бизнес анализи

Днешните уебстраници вече не само предават информация. Дори и най-базовите страници дават възможност на потребителите да вършат елементарни неща онлайн, като например да оставят мнение или да направят еднократно плащане. С превръщането на сайтовете в по-сложни инструменти на бизнеса, те могат напълно да променят представата ви и тази на вашите клиенти, за това как се прави бизнес.

Какъвто и да е проекта ви, ние от Студио Уеб ще работим заедно с вас, за да разберем напълно бизнеса ви и съответния процес, който искате да автоматизирате. Ние ще изготвим доклад за бизнес домейна ви и за пазара, ще прегледаме обстойно процесите и системите, които използвате и ще разговаряме с всички заинтересовани страни.

Тези дейности ще ни дадат възможност да създадем модел на средата, в която развивате бизнеса си и да пресъздадем наученото в едно оптимизирано интернет приложение.

Изследване на клиентите

Вашите клиенти или потребители са тези, които решават, дали сайта ви е успешен.

 • Кои са те?
 • Защо използват именно вашия сайт или приложение?
 • Какво очакват, когато комуникират с вас?
 • Какво биха искали да видят?

Ние от Студио Уеб, ще ги попитаме директно и ще намерим отговорите на тези въпроси чрез интервюта, анкети и статистики. Като използваме наученото и го прилагаме в това, което правим, ние ще постигнем по-добри резултати за вас и вашите клиенти.

Препоръчваме още:

Видове одити, които трябва да проследява вашия онлайн бизнес Видове одити, които трябва да проследява вашия онлайн бизнес Прочети повече
4 безплатни SEO инструмента 4 безплатни SEO инструмента Прочети повече
Как да обедините страници във Facebook Как да обедините страници във Facebook Прочети повече
нагоре