Как да финансирате своите проекти чрез СтудиоУЕБ.БГ без пари в наличност?

Пандемията на коронавирус („COVID-19“) е и ще продължи да бъде основен прекъсвач и сериозно препятствие за много бизнеси, който ще окаже значително влияние върху всички индустрии през следващите седмици и месеци. 

В тази връзка искаме да ви съобщим, че постигнахме споразумение за сътрудничество с УниКредит Булбанк, която ще финансира вашите софтуерни проекти на стойност до 50 000 лв.! Започнете своя нов онлайн бизнес или прехвърлете сегашния си офлайн магазин - онлайн без да имате финансов ресурс към момента.

Покупка на лизинг с Unicredit | KARCHER - КЕРКЛИИН, Вашият КЕРХЕР ...

За фирма като СОФТУЕР ЕООД, която иска да помогне на своите клиенти, осигурявайки им възможността да стартират своя онлайн бизнес в обхвата от 1 000 до 50 000 лева. Програмата на УниКредит Булбанк за финансиране на клиентите ни, е практично и ефективно решение за хора с идеи, но без финанси. Научете какво е финансирането на клиентите ни и как може да ви помогне да покриете инвестициията си за вашите необходими или желани софтуерни проекти.

Програма за финансиране на клиентите ни (потребителско финансиране)

И така, какво е потребителското финансиране? Потребителското финансиране позволява на клиентите ни да извършват ниски месечни плащания за определен период от време за софтуерни услуги, които иначе не биха могли да си позволят да платят за предплащане с пари в брой или кредитна карта. Ако сте наш потенциален клиент, който иска да стартира или развие онлайн бизнеса си, то УниКредит Булбанк ви предлага финансиране. Всяко физическо лице може да се възползва от тази програма, поради което и ние взехме съвместното решение да предлагаме потребителско финансиране като част от нашите начини за плащане. Това дава на клиентите ни повече време да се съсредоточат върху продажбата на своите продукти и разрастване на бизнеса си.

Run the numbers before you extend customer credit - SFW Partners, LLC

Предимства на програмата

Оценяме възможността да помогнаме на клиентите ни да изплащат своите софтуерни продукти, изплащайки по-малки фиксирани месечни плащания с определена крайна дата.

Клиентът, нуждаещ се от онлайн магазин, уебсайт или мобилно приложени, може да стартира своя онлайн бизнес още днес и да извършва ниски месечни плащания. За извънредното положение към днешна дата няма нищо по-важно от възможността да прехвърлите бизнеса си онлайн веднага. При този сценарий клиентите се възползват от това, че не разполагат с огромен разход предварително и ще имат спокойствие, като знаят, че могат да изплащат общата сума при фиксирани месечни плащания.

Download Free png Finance Transparent Background - DLPNG.com

Защо трябва да обмислите възможността да се възползвате от програмата?

Финансирането за софтуерен продукт е чудесен вариант за всякакъв вид фирми. Ето няколко причини, поради които си струва да обмислите програмата:

  • Възможността да стартирате своя онлайн бизнес с фиксирани ниски вноски.

  • Бързо одобрение, за да можете да стартираме разработката на софтуерния продукт още същия ден.

  • Достъп до лесна услуга за изплащане без начален капитал.

 

Работете с нас и вижте защо сме били надежден партньор на мнозина. Ако имате въпроси относно програмата за финансиране на клиентите ни от УниКредит Булбанк се свържете с нашия екип, за да получите по-детайлна информация!

Свързано изображение

 

Препоръчваме още:

8 начина как да реализирате вашия бизнес за почистване с онлайн маркетинг 8 начина как да реализирате вашия бизнес за почистване с онлайн маркетинг Прочети повече
Стартиране на онлайн бизнес без пари в наличност? Софтуер на изплащане? Вече напълно възможно при СОФТУЕР ЕООД с финансиране от УниКредит Булбанк! Стартиране на онлайн бизнес без пари в наличност? Софтуер на изплащане? Вече напълно възможно при СОФТУЕР ЕООД с финансиране от УниКредит Булбанк! Прочети повече
Какво представлява дигиталният маркетинг за ресторанти? Какво представлява дигиталният маркетинг за ресторанти? Прочети повече
нагоре