Работете от вкъщи с това мобилно приложение

   Кризата с коронавируса промени много неща за нас: нашето чувство за независимост и контрол, нашето публично пространство и социални контакти, нашите работни места и финансова сигурност.

Не се отчайвайте, защото интернет ви предоставя възможности, с които можете да намерите стабилна и надеждна работа, която да вършите от вкъщи дори по време на пандемията.

Заради извънредните обстоятелства, и за да бъдем в помощ на бизнеса и служителите, които работят от вкъщи, сме разработили приложението "Axion Face Attendance" .

Това умно приложение предлага дистанционно да се вписва съответния служител, когато започва работния му ден и да се отписва в края на работната смяна.

  • Как да използвате приложението?

От базата данни, служител се регистрира със собствения си номер и сеhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.wk.facerecognition1лфи снимка, като се запомня този избор. След като се се регистрирали, когато отварите приложението екранът има бутон за вход и за изход. Когато натиснете зеления бутон, приложението иска да си се снимате. Снимката трябва да бъде достатъчно ясно, за да бъдете разпознати, от предварителната ви регистрация. Ако разпознаването е успешно, от базата данни се извлича вашето име и на служителя и може да започнете своето работно време. При приключване на работния ден, отново трябва да ползвате приложението, за да отбележите приключването на работното време. С натискане на червения бутон, брояча спира. Изработеното време се показва на дисплея и може да се провери от мениджър дали е в или извън работните часови норми.

Можете да изтеглите приложението от Google Play магазина!

Препоръчваме още:

Как AI ще повлияе на маркетинговите решения в бъдеще? Как AI ще повлияе на маркетинговите решения в бъдеще? Прочети повече
Какво е блокчейн? Какво е блокчейн? Прочети повече
Как да продавате биткойни? Как да продавате биткойни? Прочети повече
нагоре