Нуждае ли се вашият бизнес от маркетингова агенция?

Имате ли достатъчно настоящи клиенти, потенциални клиенти и продажби?

Имате ли достатъчно време, за да обърнете на маркетинга необходимото внимание?

Актуални ли сте с последните маркетингови иновации, технологии и най-добри практики?

Знаете ли кои от вашите маркетингови усилия са дали най-добри резултати?

Обичате ли маркетинга?

Ако сте отговорили с „не“ дори на един от тези въпроси, професионална маркетингова агенция може да ви помогне.

Когато сте съсредоточени върху ежедневието на управлението на бизнес, е лесно да поставите маркетинга на заден план или да използвате разединени маркетингови тактики без цел и стратегия.

Маркетинговата агенция може да ви помогне да очертаете маркетингова стратегия, предназначена да постигне вашите бизнес цели, да определите правилните маркетингови тактики за постигане на желаните резултати, да приложите тези планове в действие, и да измервате и анализирате резултатите.

Ето някои чести въпроси, които компаниите си задава относно наемането на маркетингова агенция.

  • Познавам компанията си най-добре - защо бих наемал непознати да популяризират бизнеса ми?

Като маркетингова агенция не можем да популяризираме това, което не разбираме, така че всяка връзка с клиента започва с подробен процес за запознаване с вас, включващ подробен въпросник и една или повече срещи. Искаме да опознаем вашия бизнес отвътре и отвън, включително вашия индустриален сектор, вашите продукти или услуги, вашата мисия и ценности, както и вашите краткосрочни и дългосрочни бизнес цели.

Както при всеки тип партньорство, комуникацията и разбирането са ключови за хармонична връзка и успешни резултати, така че ние също си поставяме за цел да опознаем екипа, с който ще работим.

  • Трябва ли да добавя маркетингов отдел, вместо странична маркетингова агенция?

Това със сигурност е опция, но имайте предвид, че съвременният маркетинг включва много различни умения и специалности. Повечето търговци имат общи познания за няколко маркетингови категории, но се специализират в тях. Почти невъзможно е един-единствен маркетолог да овладее всяко маркетингово умение.

Работата с маркетингова агенция с пълен набор от услуги ще предостави на ваше разположение екип от експерти, така че всяко маркетингово усилие да се поема от специалист с дълбоки познания и опит в сферата на маркетинга.

  • Не е ли скъпо наемането на маркетингова агенция?

Работата на маркетинговата агенция е да увеличи приходите ви и да изгради вашия бизнес, като осигурява кумулативни ползи. Това означава не просто да спечелите повече пари за вашата компания, но и да увеличите силата на вашата марка и да разширите аудиторията си - неща, които ще продължат да се изплащат занапред.

  • Как мога да бъда сигурен, че маркетинговата агенция ще инвестирана в успеха на моя бизнес?

В Studio Web нашата мисия като компания не е да правим красиви неща, които да поставим в нашето портфолио, а да помагаме на нашите клиенти да растат. Това означава, че сме напълно фокусирани във вашия успех и изключително мотивирани да ви отведем там, където искате.

 

Препоръчваме още:

5 неща, които трябва да направите, след стартиране на уебсайтa 5 неща, които трябва да направите, след стартиране на уебсайтa Прочети повече
Играй и спечели Играй и спечели Прочети повече
4 причини, поради които никога да не използвате WordPress.com 4 причини, поради които никога да не използвате WordPress.com Прочети повече
нагоре