Най -добрите борси за търговия с криптовалути

   Напоследък имаше много шум около търговията с криптовалута. Както може би сте чували, това е високорискова работа. В комбинация с вече нестабилни крипто активи и позиции с голям ливъридж, може да разбие портфолиото ви.

В резултат на това трябва да бъдете изключително внимателни, преди да се впуснете в неизвестното. Основното правило е просто: никога не търгувайте с марж това, което не можете да си позволите да загубите. Но отново криптовалутната търговия е един от най -бързите начини да удвоите или дори да утроите портфолиото си, особено ако знаете какво правите.

Какво представлява търговията с криптовалутен марж

Маржин търговията с криптовалута е начин за търговия с активи, използвайки средства, предоставени от трета страна. За разлика от традиционните търговски сметки, маржин търговските сметки ви позволяват да получите достъп до по -значителни суми, за да привлечете позициите си. Търговиите със стандартна позиция са с лост от 1: 1. Можете обаче да увеличите размера на позицията си до 100 пъти (само на някои борси). Резултатът е засилени сделки, които водят или до по -високи печалби, или до по -значителни загуби. Маржин търговията е особено разпространена на пазарите с ниска волатилност като международния Forex. Брокерът обикновено предоставя заемните средства, но на крипто пазарите борсите стимулират други търговци да финансират дейността, чрез маржин финансиране. Така че по същество вашите сделки се поддържат от фондове на други търговци. Като такава, търговията с криптовалута е рискована дейност. Колкото по -големи са рисковете, толкова по -големи са шансовете да бъдете ликвидирани. Наличието на подходяща стратегия за влизане в сделки и управление на риска е от решаващо значение за вашето финансово благосъстояние.

А това са най -добрите борси за търговия с марж!

  1. Prime XBT
  2. BitMEX
  3. Бинанс
  4. Кракен
  5. Gate.io
  6. Poloniex
  7. Bitfinex

 

Ако сте готови да опитате късмета си в копнеж или съкращаване на някои крипто активи, не забравяйте да проявите предпазливост, да имате стратегия и да управлявате разумно рисковете си. Маржин търговията е известна с ликвидирането на множество салда по сметки на неопитни търговци, така че е по -добре да сте в безопасност, отколкото да не сте поставени на риск!

Препоръчваме още:

Какво представлява Google Analytics Какво представлява Google Analytics Прочети повече
Как да увеличите продажбите при електронната търговия, използвайки цифрите на цените Как да увеличите продажбите при електронната търговия, използвайки цифрите на цените Прочети повече
Как да създадем стратегия за Instagram Как да създадем стратегия за Instagram Прочети повече
нагоре