Как работи Ethereum

   Независимо дали го търгувате или купувате, Ethereum (ETH) със сигурност ще привлече вниманието ви, след като започнете да се питате как работи Ethereum в края на краищата? Като начало трябва да знаете, че Ethereum, като криптовалута, е неразривно свързана с Ethereum, платформата, която го е родила.

Ако сте любопитни за вътрешната работа на платформата, най -добре си представете супер „компютър“, който се състои от мрежа от персонални компютри, които захранват ежедневната му работа. Самата мрежа използва блокчейн технология, която също захранва биткойн, само че самата платформа не е предназначена само за управление на плащанията. Всъщност една от предвидените му цели е да се използва за създаване на децентрализирани приложения, известни като „интелигентни договори“, които не се контролират от трети страни и са устойчиви на цензура и измами.

Но какъв е процесът на Ethereum?

Цифровата валута на Ethereum се извлича от етер, който е средство за плащане за изчислителните ресурси, от които потребителите в мрежата се нуждаят, за да стартират приложения в Ethereum. В същото време разработчиците го използват за изграждане на своите приложения и интелигентни договори. Това е добре, но как ETH работи в реални случаи, като например ако искате да купувате стоки и услуги? Отговорът е прост: работи, стига търговецът да го приеме като платежно средство.

Което ни води до въпроса: как да използваме Ethereum? Е, точно като всяка друга криптовалута, можете да я съхранявате в портфейла си или да търгувате на борси за печалба. Ако не го използвате, за да създавате или стартирате приложения в мрежата на Ethereum или да купувате неща, най -добре е да опитате да го купите и продадете на борси и да се опитате да спечелите от промените в цените му.

Препоръчваме още:

Как с целевите страници можете да увеличите конверсията Как с целевите страници можете да увеличите конверсията Прочети повече
Главните функции, които трябва да включва вашето мобилно приложение за електронна търговия Главните функции, които трябва да включва вашето мобилно приложение за електронна търговия Прочети повече
Какво е ценова ерозия? Какво е ценова ерозия? Прочети повече
нагоре