Как да купите биткойн с пари в брой

   Защо на първо място да купувате биткойн с пари в брой? Е, това е частен, бърз и един от най -лесните начини да получите биткойни. Ако искате да купувате и продавате биткойнi с пари, това ръководство е тук, за да ви покаже как да го направите.

Как да купя биткойн с пари в брой

Има няколко начина да закупите биткойн с пари в брой. Можете да използвате:

 1. Peer-to-peer (P2P) обмен

 2. Банкомати за биткойни

 3. Купете биткойн лично

 4. Услуга за паричен депозит

Нека разгледаме по - отблизо всяка от тези опции!

 • Купете биткойни с пари, използвайки P2P борси

P2P борсите осигуряват удобен и сигурен начин за закупуване на биткойни с пари в брой, тъй като те действат като ескроу услуга. Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате, да намерите уважаван местен купувач или продавач на BTC, който иска да раздава пари в брой и да уреди допълнителни подробности за вашата търговия, като час и място на срещата.

Най -популярните борси за биткойн P2P включват:

 1.  Bisq
 2. HodlHold
 3. LocalCoinSwap
 4. LocalCryptos

 5. Mycellium Local Trader

Bisq, Paxful, LocalCryptos и всички други P2P платформи в този списък ви позволяват да купувате биткойни с пари в брой, както и други опции. Междувременно платформата LocalLightning ви позволява да купувате и продавате биткойни в брой, като използвате непрекъснато нарастващата Lightning Network. MyCellium Local Trader е функция на популярния биткойн портфейл Mycellium, който ви позволява да откривате местни търговци на биткойни, които искат да работят с пари и действа като услуга за ескроу.

 • Купете BTC с пари в брой, чрез банкомат Bitcoin

Друг удобен начин да получите биткойн с пари, е чрез един от многото банкомати за биткойни. В света има много банкомати за биткойни и препоръчваме да използвате тези от CoinFlip, тъй като те управляват най -голямата мрежа от банкомати за биткойни, които са популярни в САЩ. Те предлагат най -ниските такси, имат денонощна поддръжка на клиенти, предлагат най -високите ограничения за покупки и обикновено са лесни за намиране. Освен това банкоматите за биткойни CoinFlip са изключително бързи, така че ще получите своите биткойни веднага след приключване на транзакцията.

 • Купете биткойн с пари в брой лично

Поставете реклами на местни рекламни табла, уебсайтове, социални медии или форуми или просто проверете с приятелите си.

Като алтернатива можете да присъствате на биткойн срещи (проверете сайтове като meetup.com) и да намерите там съмишленици. Може би някои от тях ще искат да купуват или продават биткойни с пари в брой.

Не забравяйте обаче, че безопасността е на първо място . Никога не разкривайте действителното си име или къде живеете в тези реклами, защото да бъдеш известен с притежаването на биткойни става все по -опасно .

Поддържайте нисък профил и винаги се съгласявайте да се срещнете с друг човек в безопасно обществено пространство, като например местна банка, кафене, мол или други места с много хора.

 • Купете BTC с пари, като използвате услугата за депозит в брой

Някои платформи за търговия с биткойни предлагат възможност за депозиране на пари в брой директно в банковата сметка на продавача или услугата. Такива услуги включват:

 1. LocalBitcoins

 2. BitQuick

Като цяло, купуването на биткойни с пари предлага повече поверителност и анонимност в сравнение с централизираните борси за криптовалути , но също така трябва да сте по -предпазливи към лошите актьори и измами. Преди да се срещнете с продавач, винаги анализирайте техните отзиви от предишни клиенти!

Препоръчваме още:

Как да се усъвършенствате в електронната търговия? Как да се усъвършенствате в електронната търговия? Прочети повече
Каква е разликата между Bitcoin и Ethereum Каква е разликата между Bitcoin и Ethereum Прочети повече
Как мобилните приложения са полезни за фитнес залите Как мобилните приложения са полезни за фитнес залите Прочети повече
нагоре