Как да кандидатствате за финансиране на микро, малки и средни предприятия (МСП) по предстоящата Ваучерна схема?

Във връзка с подписания от ИАНМСП Договор с наименование „Ваучерна схема за предоставяне на услуги за информационни и комуникационни технологии (ИКТ услуги) на микро, малки и средни предприятия (МСП)“ по процедура BG16RFOP002-2.015, бихме искали да Ви запознаем с възможността Ви за участие.СОФТУЕР ЕООД - StudioWEB.BG e един от водещите и лицензирани доставчици на IT услуги в България, насочени към сферата на производителите и отдадени на идеята за тяхното развитие и популяризиране в интернет пространството.

Именно в тази връзка бихме искали да Ви информираме, че сме в списъка с одобрените кандидати за доставчици на ИКТ услуги по проекта “Ваучерна схема за предоставяне на услуги за информационни и комуникационни технологии (ИКТ услуги) на микро, малки и средни предприятия (МСП)”.

 

Основна цел на ваучерната схема е да се насърчи използването на нови, базирани на ИКТ бизнес модели и да се активизира цифровизацията на МСП, което да допринесе за развитието на бизнеса Ви и повишаване конкурентоспособността Ви.

Предлаганите ваучери във ваучерната схема ще бъдат разделени на следните 2 типа ваучери:

  • Ваучери – тип 1: ваучери за web-базирани ИКТ услуги – платформи, web-сайтове и/или мобилни приложения
  • Ваучери – тип 2: ваучери за ИКТ услуги за дигитален маркетинг, оптимизиране на процеси и/или осигуряване на кибер и информационна сигурност

Професионалисти и специалисти в сферата на производството като Вас заслужават подобаващо онлайн присъствие. Именно затова се надяваме  да проявявате интерес и да имате желание да направите своята първа стъпка за развитие и разрастване на бизнеса Ви.

За да потвърдим Вашето участие ще бъде необходимо да обсъдим какви са Вашите нужди и да Ви съдействаме с попълването на въпросник, състоящ се от няколко основни въпроса (прилагаме Образец).

При желание да кандидатствата по предстоящата Ваучерна схема може да се свържете с нас на [email protected] 

Ако имате въпроси относно програмата за финансиране на производители се свържете с нашия екип, за да получите по-детайлна информация!

Свързано изображение

Препоръчваме още:

6 причини, поради които бизнесът се нуждае от дигитален маркетинг 6 причини, поради които бизнесът се нуждае от дигитален маркетинг Прочети повече
8 неща, които трябва да направите в Twitter (1-ва част) 8 неща, които трябва да направите в Twitter (1-ва част) Прочети повече
Как да подобрите ефективността на вашия имейл маркетинг? Как да подобрите ефективността на вашия имейл маркетинг? Прочети повече
нагоре