Как да изберете софтуерна компания за Вашия софтуер по поръчка?

 

Софтуер или мобилно приложение,е идеалният избор за ефективно управление на Вашия бизнес.Точно затова той трябва да е проектиран така, че да отговаря на очакванията Ви без да закупувате готов,който ще губи от времето и парите Ви.Правилният избор на подходяща софтуерна компания е първата и най-важна стъпка от създаването на софтуер по поръчка.

В тази статия ще Ви покажем кои са водещите стъпки, които трябва да следвате при избор на компания.

1.Опит

 

Освен годишният опит е особено важен и опитът на компанията и компетентността й при създаване на персонализирани софтуерни решения в рамките на такъв вид софтуер,за да го превърне в действащ елемент от Вашия бизнес.

2.Портфолио

 

Чрез портфолиото на компанията ще добиете представа за уменията й в проектирането,разработката и създаването на софтуери от минали проекти. Ще имате възможност да видите и фирми,клиенти на компанията, което също ще Ви помогне при избора.

3.Репутация

 

Една от най-трудните задачи е да се направи правилно проучване за репутацията на софтуерната компания. Търсенето в интернет не е оптимален вариант,защото е възможно да не получите най-точната информация. Вместо това, може да отидете на уеб сайта на компанията и да прегледате фирмите клиенти, постиженията, историята и обратна връзка от клиенти по завършени проекти.

Не забравяйте, че не всичко, което пише в интернет, е истина!

Едва ли има компания, която да е удовлетворила напълно всеки един свой клиент. Не прибързвайте с негативните мисли при проявата на лош отзив, защото има вероятност да е написан от конкурентна фирма.

При породено съмнение за позитивни отзиви,написани от подставени лица, Вие може да изискате няколко препоръки от фирми клиенти,работили с компанията по подобен проект.

4.Ефективност на разходите

 

Важен фактор при избора на софтуерна компания за Вашия софтуер по поръчка е и ефективността на разходите за услугите, които фирмата ще Ви осигури.

Проучете пропорцията възможна печалба спрямо направената инвестиция и възвръщаемостта на разходите. Ценообразуването за софтуер по поръчка се сформира от времето за изпълнение на проекта, като се основава на заплаща на човекочасове. Ето защо е възможна голяма разлика между минималната и максимална оферта за проекта.

 

Позиция/Длъжност Цена за човекочас
Експерт маркетинг PCC 40лв. - 60лв. 
Експерт програмиране и SEO 60лв. - 80лв.
Старши експерт програмиране 60лв. - 80лв.
Маркетинг консултант 40лв. - 60лв. 
Android старши програмист 60лв. - 80лв.
iOS старши програмист 60лв. - 80лв.

 

 

 

 

Препоръчваме още:

5-те полезни и безплатни инструмента за социални медии 5-те полезни и безплатни инструмента за социални медии Прочети повече
Най-добрите стратегии за динамично ценообразуване в електронната търговия Най-добрите стратегии за динамично ценообразуване в електронната търговия Прочети повече
Партньорство между  Софтуер ЕАД и МастерКомп ЕООД  Партньорство между Софтуер ЕАД и МастерКомп ЕООД Прочети повече
нагоре