Как да изберете софтуерна компания за Вашия софтуер по поръчка? - Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ

Как да изберете софтуерна компания за Вашия софтуер по поръчка?

 

Софтуер или мобилно приложение,е идеалният избор за ефективно управление на Вашия бизнес.Точно затова той трябва да е проектиран така, че да отговаря на очакванията Ви без да закупувате готов,който ще губи от времето и парите Ви.Правилният избор на подходяща софтуерна компания е първата и най-важна стъпка от създаването на софтуер по поръчка.

В тази статия ще Ви покажем кои са водещите стъпки, които трябва да следвате при избор на компания.

1.Опит

 

Освен годишният опит е особено важен и опитът на компанията и компетентността й при създаване на персонализирани софтуерни решения в рамките на такъв вид софтуер,за да го превърне в действащ елемент от Вашия бизнес.

2.Портфолио

 

Чрез портфолиото на компанията ще добиете представа за уменията й в проектирането,разработката и създаването на софтуери от минали проекти. Ще имате възможност да видите и фирми,клиенти на компанията, което също ще Ви помогне при избора.

3.Репутация

 

Една от най-трудните задачи е да се направи правилно проучване за репутацията на софтуерната компания. Търсенето в интернет не е оптимален вариант,защото е възможно да не получите най-точната информация. Вместо това, може да отидете на уеб сайта на компанията и да прегледате фирмите клиенти, постиженията, историята и обратна връзка от клиенти по завършени проекти.

Не забравяйте, че не всичко, което пише в интернет, е истина!

Едва ли има компания, която да е удовлетворила напълно всеки един свой клиент. Не прибързвайте с негативните мисли при проявата на лош отзив, защото има вероятност да е написан от конкурентна фирма.

При породено съмнение за позитивни отзиви,написани от подставени лица, Вие може да изискате няколко препоръки от фирми клиенти,работили с компанията по подобен проект.

4.Ефективност на разходите

 

Важен фактор при избора на софтуерна компания за Вашия софтуер по поръчка е и ефективността на разходите за услугите, които фирмата ще Ви осигури.

Проучете пропорцията възможна печалба спрямо направената инвестиция и възвръщаемостта на разходите. Ценообразуването за софтуер по поръчка се сформира от времето за изпълнение на проекта, като се основава на заплаща на човекочасове. Ето защо е възможна голяма разлика между минималната и максимална оферта за проекта.

 

Позиция/Длъжност Цена за човекочас
Експерт маркетинг PCC 40лв. - 60лв. 
Експерт програмиране и SEO 60лв. - 80лв.
Старши експерт програмиране 60лв. - 80лв.
Маркетинг консултант 40лв. - 60лв. 
Android старши програмист 60лв. - 80лв.
iOS старши програмист 60лв. - 80лв.

 

 

 

 

Препоръчваме още:

Четири съвета, при стартиране на нова марка Четири съвета, при стартиране на нова марка Прочети повече
Централизирана или децентрализирана система? И какво е блокчейн технологията. Централизирана или децентрализирана система? И какво е блокчейн технологията. Прочети повече
Гласова технология: Какви са възможностите за марките? Гласова технология: Какви са възможностите за марките? Прочети повече
нагоре