Изработка и интегриране (част 2)

Интегриране

Малко са проектите, които започват от нула и си имат всичко необходимо, вградено в тях.

В повечето случаи, продукта, който направим за вас, ще трябва да работи с някакви ваши съществуващи системи или странични приложения или бази данни. Всяка интеграция е различна и се прави според конкретните ви бизнес нужди.

В миналото, успешно сме интегрирали разнородни системи, които работят с информация за околната среда, гео-пространствена информация, системи за управление на документация, разплащателни портали, системи за планиране на пътувания и много други.

Прехвърляне на съдържание

В много случаи, нови уеб проекти имат готово за ползване съдържание от съществуващи сайтове, което съдържание трябва да бъде прехвърлено към новия сайт.

Ние можем да прехвърлим това съдържание по няколко различни начина, от ръчно до напълно автоматично прехвърляне. Заедно с вас ще обсъдим и изберем най-удачното решение за конкретния случай.

Когато се прехвърля съдържание трябва да се вземе под внимание следното:

  • Обема съдържание, който съществува към момента и обема който ще бъде създаден по време на изпълнение на проекта.
  • Състоянието, в което се намира съдържанието — то ще се прехвърля както си е, или планирате да го пренапишете?
  • Съществуващия формат — ще прехвърляте вече форматирано уеб съдържание или искате да прехвърляте и други типове документи?
  • Вашите собствени вътрешни процеси за създаване и редакция на съдържание.

Ние можем да напишем скриптове, които автоматично да изтеглят част или цялото ви налично съдържание и да го рутират към структурата на новия сайт. Можем също да ви дадем инструменти, с които лесно да се справите с големи сайтове с много документи.

Intranet система

Развиващите се и разширяващи дейността си организации имат и постоянно увеличаващи се нужди от комуникация, сътрудничество и ефективност в работата по задачи.

Intranet вече не е просто начин за разпръскване на информация от управлението към персонала.

Intranet трябва да притежава съдържание, което да съответства на специфичните длъжности на членовете на персонала, а самите те, от своя страна, трябва да могат да намират нужното им съдържание бързо и лесно.

Работи ли сме с много различни организации по разработката на техните intranet мрежи. Опитът ни ще е от полза за проекта ви, когато стане дума за оценка на нуждите, интеграция към съществуващи системи, планиране на съдържанието и писане на авторски текст, опции за търсене и персонализация и разгръщане на мрежата в рамките на инфраструктурата на организацията ви.

Разработка на сайтове за мобилни устройства

Броя на хората, които очакват да могат да комуникират с бизнеса по всяко време, през мобилни устройства, расте главозамайващо бързо и все повече потребители вече не се задоволяват само с това да могат да прегледат информацията, а също така искат да могат да ползват услугите, като например да си купят нещо или да изпратят попълнен формуляр.

Ние самите сме страстни потребители на мобилен интернет.

Можем да интегрираме услуги от трети лица към сайта ви и да ги оптимизираме за мобилни устройства или да създадем отделна версия на сайта ви, специално проектирана за работа с мобилни устройства.

Препоръчваме още:

Предимства и недотатъци на криптовалутите Предимства и недотатъци на криптовалутите Прочети повече
Какво е средна стойност на поръчката? Какво е средна стойност на поръчката? Прочети повече
Топ 7 мита за криптовалутите Топ 7 мита за криптовалутите Прочети повече
нагоре