Инфра Концепт ЕООД

   Бихме желали да ви представим нов сайт, разработен от нас - https://infraconcept.bg/bg/.

Инфра Концепт ЕООД е дружество с дългогодишен опит в строителството на инфраструктурни обекти, обществени и административни сгради, спортни съоръжения и терени, детски площадки. Дружеството е сертифицирано по стандартите: ISO9001:2015; ISO14001:2015; ISO45001:2018. Инфра концепт ЕООД е вписано в Централния професионален регистър на Камарата на сторителите в България. Фирмата е сертифицирана по TUV NORD. Инфра Концепт ЕООД инсталира настилки по международно признат IAF сертификат. От основаването си през 2008 г., Инфра Концепт ЕООД се стреми да предлага на своите клиенти и партньори широк спектър от услуги и продукти. С цел да удовлетворят високите критерии на производителите и същевременно да улеснят работния процес, те създадоха професионално насочени брандове - MultiPARK, MultiPLAY, MultiSPORT и EPOXY. През 2020 г. стартирват и нова производствена линия - Infrachim, с която разширявиха портфолиото си от услуги и продукти.

 • MultiPARK (ПАРКОВО И ГРАДСКО ОБОРУДВАНЕ)

 Инфра Концепт ЕООД е представител на утвърдени производители на иновативни и дизайнерски съоръжения и продукти за парково и градско обзавеждане. Дизайнери и архитекти създават пространства, отговарящи на конкретни, локални нужди като същевременно допринасят за създаването на по-удобно и по-приятно място за живеене - пейки и седалки/ сенници/ автобусни сенници/ паркови маси/ фонтани/ кошчета/ решетики за дървета/ навеси/ ограждения и др.

 • MultiPLAY

Саморазливната каучукова настилка представлява хомогенна маса от слепени каучукови гранули, която се смесва на място и се излива върху вече подготвена равна и гладка бетонова повърхност. Продуктът е широко използван в изграждането на детски площадки и игрови пространства, зони за игра в дворове на детски градини и училища на отркито и закрито и др. Предлагат широка гама от безопасни и забавни детски съоражения, които насърчават играта на открито и социалната интеграция на децата. Те залагат на високо качество и дизайн посветени на развивитието на въображението и физическата активност на децата.

 • MultiSPORT (СПОРТНИ НАСТИЛКИ) 

Разливните каучукови настилки са безфугови спортни покрития на полиуретанова основа, предвидени за външна/вътрешна употреба. Те представляват излята върху основа /бетон или асфалт/ хомогенна смес от каучукови гранули (SBR) с течен полиуретанов биндер, положени ръчно или машинно. 

 1. Акрилни настилки - тенис кортове/бадминтон/мултиспорт игрища за баскетбол/ волейбол/ хандбал минифутбол и др.
 2. Полиуретанови настилки - спортни игрища/ атлетически писти/ многофунционални игрални пространства/ стриит фитнес зони/ бягащи пътеки и др.
 3. Ударопоглъщащи настилки - спортни игрища/ многофункционални игрални пространства/ стриит фитнес зони 
 4. Тревни настилки - спортни терени/ футболни игрища/ балкони/ тераси/ балкони и др.
 • EPOXY (ИНДУСТРИАЛНИ НАСТИЛКИ)
 1. Устойчиви на механизация настилки - химическа обработка/ тежко машиностроене/ фармацевтично производство/ търговски кухни/ производство и преработка на храни/ пивоварни/ дестилерии/ производство на безалкохолни напитки и др.
 2. Устойчиви подови замаски - млекопреработвателната промишленост/ производство и и преработка на храни/ оплаковане и складиране/ печатници/ хлебарство и сладкарство/ фармацевтично производство и др.
 3. Настилки подходящи за обществени закрити паркинги - паркинги/ гаражи/ сервизи
 4. Декоративни настилки - пешеходни алеии/ вертикална планировка/ подходи за гаражи и паркинги/ автомобилни шоуруми/ вътрепни и външни стълбища и коридори/ пространства около басейни/ бани и СПА центрове/ артиуми/ тераси

Сайтът на Инфра Концепт ЕООД е бизнес корпоративен с богат асортимент от предоставени услуги. Разгледайте новия сайт https://infraconcept.bg/bg/!

 

 

 

Препоръчваме още:

Защо е необходимо да имате онлайн магазин Защо е необходимо да имате онлайн магазин Прочети повече
Крипто измами, които да избягвате Крипто измами, които да избягвате Прочети повече
6 лесни начина за подсилване на отношенията с клиенти 6 лесни начина за подсилване на отношенията с клиенти Прочети повече
нагоре