3 начина, с които да разширите имейл абонатите

    Може би сте стигнали до този момент, когато вашият абонатен списък става по-малък. Това може да бъде разочароващо, особено когато полагате много усилия в съдържанието си и никой не го получава.

Може би това е проблемът. Много хора полагат много усилия за създаването на имейлите си, но не прекарват почти никакво време в опити да разширят списъка си с абонати.

Как някой ще види съдържанието ви, ако не е във вашия пощенски списък? Вярно е, че хората могат да споделят вашето съдържание, ако е наистина добро, но истината е, че трябва да положите усилия, ако искате да намерите повече читатели. Това може да стане, чрез много различни методи, но някои работят по-добре от други.

  • Преобразуване на коментатори в абонати 

Това е ясна стратегия, която включва превръщането на хора, които правят коментари в абонати. Хората, които коментират на вашия уебсайт, изразяват интерес към това, което имате да кажете, и това представлява чудесна възможност да ги накарате да се регистрират като читатели.

Не казвайте просто „ Благодаря ви, че коментирахте. Регистрирайте се сега, за да получите своя бла бла бла ... ”Ако направите това, вашият процент на конверсия няма да бъде толкова висок в сравнение с използването на триковете на търговията, които копирайтърите използват, за да увеличат процента на конверсия на страниците за продажби, по които работят.

  • Преобразуване на последователи в социалните медии в абонати  

Шансовете са, че следенето на социалните ви медии е много по-високо от вашия списък с абонати на имейл. Има ли обаче някаква причина всичките ви последователи да не фигурират и в списъка ви с получатели?

Когато някой се свърже с вас в социалните медии, това е вашата възможност да направите нещо. Това е един от най-добрите шансове да предложите нещо ценно и да отправите подканваща фраза. Колко връзки имате във вашите акаунти в социалните медии? Колко от тях са се записали във вашия имейл списък?

  • Поддръжка на YouTube абонати  

YouTube е един от най-популярните уебсайтове в интернет. Има буквално милиарди потребители. Ако публикувате съдържание на сайта, трябва да се опитвате да насочвате зрителите си към цели, които ще помогнат на вашия бизнес да нараства.

Например, ако искате да разширите списъка си с абонати, това може да стане с три прости стъпки.

1. Добавете призив за действие в края на видеоклипа си, за да насочите аудиторията си към описанието на видеоклипа ви.

2. В описанието включете връзка, която води до вашата целева страница.

3. На целевата страница на вашия уебсайт създайте ясна покана за хората да се запишат за вашия бюлетин.

 

Следването на тези стратегии трябва да ви помогне да привлечете повече читатели, но ако не продължавате да създавате съдържание, което им се струва интересно, можете да ги загубите толкова бързо, колкото ги получите. Комбинирайте стратегиите си и се опитайте да насочите към колкото се може повече цели, за да видите истински успех.

Ние ще разработим имейл марктинга ви и ще разрастнем списъка ви с абонати!

Препоръчваме още:

Какво е прототип на мобилно приложение? Какво е прототип на мобилно приложение? Прочети повече
7 лесни начина за създаване на висококачествено видео съдържание за вашата електронна търговия 7 лесни начина за създаване на висококачествено видео съдържание за вашата електронна търговия Прочети повече
11 идеи за маркетингови кампании за електронна търговия 11 идеи за маркетингови кампании за електронна търговия Прочети повече
нагоре