Обучение по OpenCart в Бургас

Обучение по OpenCart - /система за интернет магазини и интернет търговия/

Управлявайте бързо и лесно вашият интернет магазин.

БАИП Българска Асоциация на Интернет Предприемачите, продължава своята цялостна образователна програма за споделяне на знания и идеи от дигиталния свят. Нa 24.11.2012г. започва обучението по „Opencart” /система за интернет магазини и интернет търговия“/ с лектор Николай Матеев, притежаващ практически знания в разработването на интернет магазини. Тои ще Ви запознае с всяка една стъпка при планирането и изграждането на един успешен, адекватно функциониращ  интернет магазин.

Това обучение ще Ви даде възможност да научите, как Вашият сайт да работи и продава наистина за Вас! То е насочено към всички Вас, които искате да развивате свой бизнес онлайн, или да разрастнете съществуващия си вече такъв. Ще Ви помогне да разберете дали продажбите по Интернет са подходящи за Вашия бизнес и как да прилагате технологията за интернет търговия ефективно и изгодно.

Целта е участниците да получат структурирани, теоритични и практически знания и навици за реализиране на проекти за интернет търговия и за управление на Интернет магазин.

Лекциите ще бъдат съпроводени с интерактивни презентации.

Ако искате да разберете какво правят хората , които казват , че печелят много добре от Интернет, ако искате и Вие да сте като тях – успешни и независими - тогава посетете обучението ни на 24.11.2012г!

БАИП - Българска Асоциация на Интернет Предприемачите!

www.baip.net

Препоръчваме още:

ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ Прочети повече
7 съвета, които да си възложите за изпълнение на успешен бизнес план! 7 съвета, които да си възложите за изпълнение на успешен бизнес план! Прочети повече
Откриването на нови приложения се увеличава през 2021 г. Откриването на нови приложения се увеличава през 2021 г. Прочети повече
нагоре