ВсичкоTок

Имате електромобил, но не знаете къде можете да го зареждате? Благодарение на нашите умения и иновативната идея на нашия клиент създадохме портал, от който може да намерите най-близката зарядна станция до Вас. Влезте и разгледайте картата с локации за зареждане на електромобили и информация за зарядните станции, както и за марки и модели електромобили.

Вече всичко е толкова лесно!

PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

ERP

ERP

Планиране на ресурсите на предприятието (на английски: Enterprise Resource Planning, ERP) е многофункционална информационна система, задвижвана от интегриран набор от програмни модули, които поддържат основните вътрешни работни процеси на една компания.

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

POS

POS

Виртуален POS терминал

CMS

CMS

SW CMS - собствена система за управление на съдържанието

Marketing

Marketing Cloud

Marketing cloud

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

ВсичкоTок  -  Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ
нагоре