Visit Pomorie

VisitPomorie е сайт за потребителско съдържание. Основният ни фокус е лайфстайл и заведения, но въпреки това в VisitPomorie има информация и за много други категории. Ние помагаме на крайния потребител да вземе по-добро и информирано решение и да избере къде да излезе, кое място предлага най-доброто обслужване, кой е най-нашумелия бар или в кой нощен клуб има happy hour тази вечер.

VisitPomorie е уникален начин за достъп, използване, генериране и споделяне на информация между приятели и хора с еднакви вкусове за места, събития, продукти и услуги. Всичко тук се върти около мнения и мисли споделени чрез ревюта, списъци, статии, снимки и т.н.

Освен това ние даваме възможност на фирмите да достигнат до нови и съществуващи клиенти чрез реклама и промоция, социалните медии и чрез оферти и специални предложения.

PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

iOS

iOS

iOS app

Android

Android

Android app

Marketing

Marketing Cloud

Marketing cloud

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

CodeIgniter

CodeIgniter

CodeIgniter

Visit Pomorie  -  Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ
нагоре