VIASABORNA.COM - Бъдете винаги една стъпка пред другите!

Ценителите на дизайнерските обувки със сигурност са чували за Чезаре Пачоти, който е истински гений в създаването на безценните „бижута”. Ако не познавате марката, е време да научите за нея, защото тя се предлага и на българския пазар. 

Онлайн магазинът www.viasaborna.com без съмнение е един от най-стилните eCommerce проекти в портфолиото на СТУДИОУЕБ.БГ.

Освен изтънчен дизайн, заложихме и нафункционалности, които гарантират безпроблемното пазаруване на всички потребители (независимо от размера на екрана на устройството, благодарение на responsive версията), както и приятен престой на всички страници на онлайн магазина. Благодарение на визията си от висок ранг и удобството за работа, eCommerce проектът осигури висок трафикът още в първите дни от пускането му в интернет пространството. Това доведе до голям брой поръчки и бърза възвръщаемост на направената инвестиция от клиентите ни за създаване на софтуера. В допълнение осигурихме удобна навигация, отлична оптимизация за Google и бързо зареждане на страниците. Всичко това постигнахме чрез готовото ни цялостно решение EXPOZY - иновативна система за управление на съдържанието, разработена специално за нуждите на вашия бизнес.

PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

Zend

Zend

Zend е популярен професионален PHP Framework.

POS

POS

Виртуален POS терминал

CMS

CMS

SW CMS - собствена система за управление на съдържанието

PayPal

PayPal

PayPal - онлайн разплащания

Facebook

Facebook app

Facebook app

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

CustomEShop

Custom E-Shop

Custom E-Shop

нагоре