Valentina D’Angela - сватбени прически и грим

Специално за Valentina D’Angela, професионалисти в сватбения грим и прически за Лас Вегас, САЩ - създадохме красив работещ сайт с множество полезни функционалности. Осигурихме и нови начини за представяне на информацията, както и изградихме най-полезните практики по отношение на оптимизацията.
Създадохме един истински шедьовър.

PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

WordPress

WordPress

WordPress (транскрипция – Уърдпрес) е вид свободен софтуер с отворен код за създаване на блогове и/или сайтове, използващ система за управление на съдържанието (CMS) и е базиран на PHP и MySQL.

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

Valentina D’Angela - сватбени прически и грим  -  Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ
нагоре