Интерактивен уеб сайт за Бар Код Бургас

StudioWEB.BG изработи уеб сайт за Retro Club BARCODE със свеж дизайн, инспириран от партито, което те кара да усещаш лятната свобода на желанието.

Сайтът има Responsive версия, което го прави aдaптивeн, изглeждaщ и paбoтещ дoбpe нa всички мoбилни ycтpoйcтва. Резултатът е система с възможност за запазване на места, добра хронология и лесна за управление навигация.

PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

WordPress

WordPress

WordPress (транскрипция – Уърдпрес) е вид свободен софтуер с отворен код за създаване на блогове и/или сайтове, използващ система за управление на съдържанието (CMS) и е базиран на PHP и MySQL.

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

CMS

CMS

SW CMS - собствена система за управление на съдържанието

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

CorporateIdentity

Фирмена идентичност и 3D графика

Фирмена идентичност и 3D графика

Интерактивен уеб сайт за Бар Код Бургас  -  Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ Интерактивен уеб сайт за Бар Код Бургас  -  Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ
нагоре