South Beach Bar

Днес хората все повече се обръщат към интернет, за да решат къде да пият по нещо и да разпуснат. Те търсят местата с най-високите оценки и рецензии. Така че, ако вашият бар не е активен във Facebook и TripAdvisor или ако все още нямате страхотен уеб сайт на, то е крайно време да направите промяна. За да ви дадем малко вдъхновение и да ви помогнем ще ви представим и нашия последен проект в тази сфера. Екипът на СтудиоУЕБ.БГ създаде интерактивен уеб сайт за South Beach Bar Nesebar.

South Beach Bar Nesebar ще спечелят вниманието на онлайн посетителите си, благодарение на функционалностите, които заложихме в изработката, а именно:

  • Социална медийна интеграция - Клиентите обичат да споделят снимки на своите напитки или на забавни моменти, да знаят кога сте хоствали любопитни факти и как изглежда най-новият ви коктейл. Вашият уеб сайт трябва да има социални бутони за Instagram, Facebook, Twitter и други социални профили, които имате. По този начин посетителите на сайта ви могат да стигнат до социалните ви профили с едно натискане на бутон. 
  • Модул "Събития" - ако искате да направите крачка напред, можете да включите събития, които визуализират какво се е или предстои да се случи и то не само на страниците ви в социалните медии. 
  • Модул "Галерия" - включвайки фотографска емисия ще имате възможност непрекъснато да показвате опциите за храна и напитки, както и клиентите, които често посещават вашето заведение. 
  • Модул "Геолокация" - тази опция ви прави лесни за намиране от всеки един потребител в интернет пространството.
  • Модул "Коментари" - благодарение на възможността за показване на последните отзиви за вашето заведение от социалните мрежи ще привличате вниманието на по-голяма част от целевата си аудитория.
PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

CMS

CMS

SW CMS - собствена система за управление на съдържанието

Facebook

Facebook app

Facebook app

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

South Beach Bar   -  Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ
нагоре