Софтуер за менажиране на апартаменти

Фирма "Виктори Ко" ЕООД  ни се довериха за изграждане на цялостна вътрешна система за управление на апартаменти. В уеб базираният софтуер се съхранява пълна информация за всички за всички комплекси и апартаментите в тях. За достъп до тази информация се изисква логване чрез потребителско име и парола. При програмирането на софтуера сме включили различни нива на достъп в зависимост от разрешените файлове и информация, до която трябва да достигне всеки служител. Благодарение на системата EXPOZY - продукт на СтудиоУЕБ.БГ , софтуерът, разработен за нашите клиенти, е надежден, ефикасен и богат на функционалности, необходими за изпълнението и организацията на работния им процес.

PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

ERP

ERP

Планиране на ресурсите на предприятието (на английски: Enterprise Resource Planning, ERP) е многофункционална информационна система, задвижвана от интегриран набор от програмни модули, които поддържат основните вътрешни работни процеси на една компания.

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

CMS

CMS

SW CMS - собствена система за управление на съдържанието

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

CorporateIdentity

Фирмена идентичност и 3D графика

Фирмена идентичност и 3D графика

нагоре