Warning: getimagesize(https://studioweb.bg/uploads/portfolios/14665962112038937941_279803174_283333593.jpg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/studiowebbg/web/studioweb.bg/public_html/template/sw/portfolio-detail.php on line 32

Warning: getimagesize(http://studioweb.bg/template/sw/images/og-image.png): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/studiowebbg/web/studioweb.bg/public_html/template/sw/portfolio-detail.php on line 33

Рубаят ди Маре

В StudioWEB.BG разработихме модерен и стилен уеб сайт на ресторант Рубаят ди Маре, разположен в Морската градина на гр. Бургас. Специално подбраното меню и селектираната към него винена листа, гарантирант за качественото задоволяване дори и на най-капризните вкусове.

Интернет страницата на ресторанта следва всички тенденции на модерния дизайн и ефекти, съчетан с приятно потребителско изживяване.

PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

ERP

ERP

Планиране на ресурсите на предприятието (на английски: Enterprise Resource Planning, ERP) е многофункционална информационна система, задвижвана от интегриран набор от програмни модули, които поддържат основните вътрешни работни процеси на една компания.

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

CMS

CMS

SW CMS - собствена система за управление на съдържанието

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

CorporateIdentity

Фирмена идентичност и 3D графика

Фирмена идентичност и 3D графика

Рубаят ди Маре  -  Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ Рубаят ди Маре  -  Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ
нагоре