РЕЙЛИНГС.БГ

Почти 10 години "Railings.BG" е производител на елементи и аксесоари за неръждаеми и стъклени парапети. Фирма, предлагаща 100% качество на своите клиенти, заслужава същото обслужване. Точно затова ние от СТУДИОУЕБ.БГ изработихме уеб сайт, който да отговаря на качеството и визията на нашите клиенти. Адаптивният дизайн го прави достъпен от устройства с различни екрани — мобилни телефони, таблети, лаптопи и десктопи. 

Чрез елегантни и същевременно свежи цветове създадохме една нова и модерна визия на бранда. Фокусирайки се върху бързата функционалност, удобното използване и ефикасността на уеб портала, разработихме разбираем и актуализиран източник на информация относно предлаганите продукти. 

Уникалната визия гарантира уникални постижения!

PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

Magento

Magento

Magento е софтуер за изработка на онлайн магазин

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

ERP

ERP

Планиране на ресурсите на предприятието (на английски: Enterprise Resource Planning, ERP) е многофункционална информационна система, задвижвана от интегриран набор от програмни модули, които поддържат основните вътрешни работни процеси на една компания.

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

Zend

Zend

Zend е популярен професионален PHP Framework.

CMS

CMS

SW CMS - собствена система за управление на съдържанието

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

CodeIgniter

CodeIgniter

CodeIgniter

РЕЙЛИНГС.БГ  -  Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ
нагоре