Push Известия за Мобилни приложения

Push Известия (Push Notifications) е услуга за известяване на потребителите на Вашето мобилно приложение. Чрез нея можете да изпращате както индивидуални съобщения (до точно определен потребител) така и групови съобщения (до група от потребители или до всички потребители).

Условията Ваш потребител да получава Push известия са да инсталира Вашето приложение през официален магазин Apple AppStore или Google PlayStore и да разреши получаването на Push известия или да не го деактивира (известията могат да бъдат изключвани за всеки App индивидуално през настройките на мобилния телефон).

Нашата услуга Push Известия е налична както за Apple iOS така и за Google Android, като позволява бързо генериране на известията и лесно сортиране на потребителите, поддържайки в списък техните данни.

PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

iOS

iOS

iOS app

Android

Android

Android app

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

Push Известия за Мобилни приложения  -  Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ
нагоре