Warning: getimagesize(https://studioweb.bg/uploads/portfolios/14689213761135674471_345905393_285968002.jpg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/studiowebbg/web/studioweb.bg/public_html/template/sw/portfolio-detail.php on line 32

Warning: getimagesize(http://studioweb.bg/template/sw/images/og-image.png): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/studiowebbg/web/studioweb.bg/public_html/template/sw/portfolio-detail.php on line 33

Poly Green

Сферите на дейност на PolyGreen са насочени към еко туризъм, производство и търговия с био продукти и храни, както и екология, алтернативна енергия, възобновяеми енергийни източници, европейски еко проекти и програми. По изискване логото трябва да е съчетание между буквите P и G. Като резултат двете букви са изработени, така че да са огледална версия една на друга, със сферична форма широки главни греди и заоблена част на продълженията им.

Основният цвят е светло зелено – то се свързва с природата, растителността и свежестта, а допълнителният е тъмносиво, неутрален и допълващ цвят. В зависимост от фона цветовите комбинации могат да се порменят и съгласуват. Освен двете букви, логотo се състои и от името PolyGreen, изписано с шрифт Comfortaa, и разположено отдолу.

Корпоративните материали включват изработката на визитна картичка, която съдържа логото вдясно и  вляво имената на представител, неговата позиция във фирмата, телефон за контакти, уебсайт и email, както и бланка, пощенски плик и тетрадка.

CorporateIdentity

Фирмена идентичност и 3D графика

Фирмена идентичност и 3D графика

нагоре