Outsourcing Burgas Corporate Identity

Освен че СтудиоУЕБ.БГ разработи информационен уеб сайт насочен към възможностите за аутсорсинг на територията на град Бургас, опериращ осовно в областта на Информационните технологии, също специално за отличното предствяне на Outsourcing Burgas изработихме лого и информационни графики, представящи важни икономически, демографски и образователни данни.

Използвахме основната концепция на аутсорсинга за взимане на вътрешни функции на дадена компания и предоставянето им за изпълнение от външна компания при създаването на лого. То се състои от два ромба, свързани помежду си, пресъздаваща комуникацията и връзката на различните фирми чрез аутсорсинг. Цветовете са характерните за морския град – синьо и жълто.

Шрифтът е безсерифният Lato, като Outsorcing e изписан с по-малък размер на символите, така че да е правилно подравнен с Burgas. Буквите са главни с Regular (за Outsourcing) и Medium (за Burgas) дебелини на шрифта. Логото има както вертикален вариант – графика с текст отдолу, така и хоризонтален – графика и текст отляво. Това позволява лесното адаптиране на логото за различните корпоративни материали.

iOS

iOS

iOS app

CorporateIdentity

Фирмена идентичност и 3D графика

Фирмена идентичност и 3D графика

Outsourcing Burgas Corporate Identity  -  Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ
нагоре