Outsourcing Burgas Corporate Identity - Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ - Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ

Outsourcing Burgas Corporate Identity

Освен че СтудиоУЕБ.БГ разработи информационен уеб сайт насочен към възможностите за аутсорсинг на територията на град Бургас, опериращ осовно в областта на Информационните технологии, също специално за отличното предствяне на Outsourcing Burgas изработихме лого и информационни графики, представящи важни икономически, демографски и образователни данни.

Използвахме основната концепция на аутсорсинга за взимане на вътрешни функции на дадена компания и предоставянето им за изпълнение от външна компания при създаването на лого. То се състои от два ромба, свързани помежду си, пресъздаваща комуникацията и връзката на различните фирми чрез аутсорсинг. Цветовете са характерните за морския град – синьо и жълто.

Шрифтът е безсерифният Lato, като Outsorcing e изписан с по-малък размер на символите, така че да е правилно подравнен с Burgas. Буквите са главни с Regular (за Outsourcing) и Medium (за Burgas) дебелини на шрифта. Логото има както вертикален вариант – графика с текст отдолу, така и хоризонтален – графика и текст отляво. Това позволява лесното адаптиране на логото за различните корпоративни материали.

iOS

iOS

iOS app

CorporateIdentity

Фирмена идентичност и 3D графика

Фирмена идентичност и 3D графика

Outsourcing Burgas Corporate Identity  -  Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ
нагоре