Warning: getimagesize(https://studioweb.bg/uploads/portfolios/14667732102009116029_1326802700_1671160202.jpg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/studiowebbg/web/studioweb.bg/public_html/template/sw/portfolio-detail.php on line 32

Warning: getimagesize(http://studioweb.bg/template/sw/images/og-image.png): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/studiowebbg/web/studioweb.bg/public_html/template/sw/portfolio-detail.php on line 33

ОРКО - професионално управление на ваканционни имоти

ОРКО ЕООД е компания специализирана в поддръжката и управлението на ваканционни имоти. ОРКО предлага цялостни решения за поддръжка, управление и отдаване под наем на ваканционни комплекси, като осъществява функционирането им на хотелски принцип. Услугите им са широкоспектърни и включват всички мероприятия за правилното стопанисване на имота, грижа за пълноценната почивка на собствениците и възвращаемостта на инвестицията им. 

Ние от StudioWEB.BG се погрижихме за отличното представяне на услугите, комплексите и обзавеждането, които фирмата предлага. Рaзбира се, помислихме и за тези потребители, които предпочитат да браузват през мобилни и таблетни устройства с различни резолюции и изработихме и responsive дизайн на уеб сайта.

PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

WordPress

WordPress

WordPress (транскрипция – Уърдпрес) е вид свободен софтуер с отворен код за създаване на блогове и/или сайтове, използващ система за управление на съдържанието (CMS) и е базиран на PHP и MySQL.

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

iOS

iOS

iOS app

Android

Android

Android app

Facebook

Facebook app

Facebook app

Marketing

Marketing Cloud

Marketing cloud

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

CorporateIdentity

Фирмена идентичност и 3D графика

Фирмена идентичност и 3D графика

ОРКО - професионално управление на ваканционни имоти  -  Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ
нагоре