Онлайн магазин Venim Moda

StudioWEB.BG изработи официалния онлайн магазин на Venim-Moda. Фирмата предлага на своите клиенти богато разнообразие от дамски и мъжки макси дрехи.

Целта им е да покажат, че дрехите не само може да са стилни и красиви, но и на достъпни цени.

За създаването на онлайн магазин от този ранг, който да е готов да посрещне своите потребители и да бъде богат на функционалности се доверихме за пореден път на платформата Expozy.

PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

OpenCart

OpenCart

OpenCart е софтуер за изработка на онлайн магазин

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

POS

POS

Виртуален POS терминал

PayPal

PayPal

PayPal - онлайн разплащания

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

CorporateIdentity

Фирмена идентичност и 3D графика

Фирмена идентичност и 3D графика

Онлайн магазин Venim Moda  -  Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ
нагоре