Медицински изделия и консумативи Portist

Порт Истанбул ЕООД е официален вносител и дистрибутор на медицинско оборудване, консумативи и материали към здравни заведения. Доставчиците им на българския пазар са турски компании, производители на висококачествени медицински изделия, предназначени за лечебни заведения.

В СтудиоУЕБ.БГ фокусирахме работата си в това, най-ясно да представим същността и новаторството в работата на Портист до най-малкия детайл, с което определено повишихме ползваемостта на сайта за клиентите и партньорите им.

PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

CMS

CMS

SW CMS - собствена система за управление на съдържанието

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

CorporateIdentity

Фирмена идентичност и 3D графика

Фирмена идентичност и 3D графика

нагоре