Клиентска зона

Клинетската зона полага основата на перфектната организация на Вашите клиентски процеси в компанията. Онлайн-порталът на самообслужване дава възможност на клиентите както да преглеждат, така и да обработват самостоятелно своите данни. Дизайнът се съобразява с корпоративната идентичност на компанията и се конфигурира според съществуващия Фирмен Стил.

Заложеният в софтуера мейл-сървър изпраща на клиентите потвърждаващи мейли със стандартизиран текст при всички извършени промени. В доставения обем клиентският портал е напълно функциониращ (основните настройки са извършени) и се подготвя за продуктивен старт единствено чрез съответната допълнителна конфигурирания или индивидуализирания.

Като универсална комуникационна и информационна платформа нашият портал спомага за ефикасното обслужване на клиентите Ви и за по бърза достъпност до клиентските досиета.

PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

ERP

ERP

Планиране на ресурсите на предприятието (на английски: Enterprise Resource Planning, ERP) е многофункционална информационна система, задвижвана от интегриран набор от програмни модули, които поддържат основните вътрешни работни процеси на една компания.

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

Клиентска зона  -  Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ
нагоре