Изработка на Уеб сайт - FunCard

FunCard е новостартираща компания в България, която има за цел да улесни достъпа на гражданите до различните услуги и развлекателни атракции на нашите партньори чрез издаване на абонаментна карта. За целите на уеб сайта беше направен дизайн, който да създава усещане за уникалност, креативност и динамика. Подобен дизайн грабва окото и се запечатва в съзнанието на всеки посетител. Уеб сайтът е изграден на готовото ни цялостно решение EXPOZY и разполага с многофункционална система за управление на съдържанието, чрез която администраторите имат пълен контрол върху цялото съдържанието и лесно могат да го променят. 

PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

CMS

CMS

SW CMS - собствена система за управление на съдържанието

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

CorporateIdentity

Фирмена идентичност и 3D графика

Фирмена идентичност и 3D графика

нагоре