Warning: getimagesize(https://studioweb.bg/uploads/portfolios/1562315206776739359_554458651_1445810759.jpg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/studiowebbg/web/studioweb.bg/public_html/template/sw/portfolio-detail.php on line 32

Warning: getimagesize(http://studioweb.bg/template/sw/images/og-image.png): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/studiowebbg/web/studioweb.bg/public_html/template/sw/portfolio-detail.php on line 33

Изработка на Уеб сайт - АДВАНС

Базирахме www.advancewoodchips.com на готовото ни цялостно решение EXPOZY - иновативна система за управление на съдържанието, разработена специално за нуждите на вашия бизнес. Създадохме responsive версия на Уеб сайта, за да бъде видим от всяко едно устройство. Добавихме и видео slider за пълната уникалност на дизайна. Благодарение на включените функционалности на EXPOZY новият Уеб сайт на Advance е стилен, бърз и добре оптимизиран за глобалните търсачки като Google.

PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

CMS

CMS

SW CMS - собствена система за управление на съдържанието

Marketing

Marketing Cloud

Marketing cloud

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

нагоре