Хотел Янис

 

Добрият уеб дизайн може да бъде мощен инструмент за създаване на бранд и фирмена идентичност. В хотелския бизнес уеб сайтът дава възможност да се представят услугите и атмосферата, която се предлага на целевата аудитория.

По време на търсене за място за отдих, потребителите обръщат внимание на онлайн представянето на самия хотел, а именно на вдъхновяващия уеб дизайн. Изглежда, че онлайн присъствието все още е доста подценявано от собствениците на такъв бизнес, въпреки че броят на директните онлайн резервации се увеличава постоянно. Много хотелиери ограничават дизайна на уеб сайта си до чисто, елегантно, но и най-вече скучно оформление. Много от тях използват много малки шрифтове, бял фон и не се опитват да грабнат вниманието на потребителя. Разбира се, има различни целеви групи, но всеки трябва да бъде насочен към възможно най-добрия дизайн - в крайна сметка имиджът на хотела се разкрива тук. 

Ние от СтудиоУЕБ.БГ разбработихме уеб сайт, с който нашите клиенти от Хотел Янис да изпъкнат пред конкуренцията, а това е факт, благодарение на следните функционалности:

 • Разширени функционалности - Счетоводство, статистика, дневник, персонализируеми документи, автоматизирани имейли, планове за цени, услуги, управление на клиентите и др.
 • Професионална техническа поддръжка - Нашият екип за поддръжка е на ваше разположение по имейл, Skype и телефон. Ние използваме приложението TeamViewer, за да ви свържем директно, ако е необходимо.
 • Системата EXPOZY ще осигури динамичното функциониране на сайта, управлението на съдържанието и правата на достъп. Използва SSL сертификат за по-високо ниво на сигурност.
 • Управление на съдържанието:

-възможност за редакция на наличната информация;
-възможност за добавяне/премахване на страници;
-възможност за добавяне/премахване на развлечения, цени и др.;
-възможност за добавяне/премахване на текстов, снимков и видео материал;
-неограничен брой страници.

 • Интегриран модул "Позвъни за бърза резервация" - Възможност за резервация на стая само с един клик.
 • Newsletter платформа - Мощен инструмент за изпращане на масови, автоматизирани бюлетини и мейл маркетинг кампании до вашите клиенти, контрагенти или партньори.
 • Интеграция на социални мрежи - Свързаност между Уеб сайт, Facebook страница и Google.
 • Добавяне на карта от Google на хотела в категория контакти.
 • Рекламни банери - Управление на банер позиции и статистика за кликвания.
 • Анализ на данни - Подробни статистики за посещенията на сайта чрез Google Анализи и Яндекс Метрика.
PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

CMS

CMS

SW CMS - собствена система за управление на съдържанието

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

Хотел Янис - Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ
нагоре