Хотел Аполония

СтудиоУЕБ.БГ създаде уеб сайт за семеен хотел "Аполония" гр.Созопол - утвърдил своето име в туристическите среди с над 25-годишен опит в сферата на ресторантьорството и хотелиерството.

Освен на стилен, елегантен и привличащ погледа дизайн, отразяващ напълно същността на нашите клиенти, сме заложили и на бързата и лесна функционалност на всички модули, включени в структурата на уеб сайта. Всеки потребител може да организира и резервира своята почивка само с няколко клика. Изберете и резервирайте най-подходящите за вас стая или апартамент онлайн само с 30% от стойността на сумата, останалите 70% платете на място!

PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

POS

POS

Виртуален POS терминал

CMS

CMS

SW CMS - собствена система за управление на съдържанието

Marketing

Marketing Cloud

Marketing cloud

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

CorporateIdentity

Фирмена идентичност и 3D графика

Фирмена идентичност и 3D графика

Хотел Аполония  -  Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ
нагоре