Crew Manning

СТУДИОУЕБ.БГ създаде уеб сайт за Crew Manning - лицензиран доставик на услуги по наемане на морски екипаж в съответствие с MLC 2006.

Водени от професионализма и високите стандарти на обслужване на нашите клиенти ние изработихме уеб сайт, чийто дизайн е тематично насоченост спрямо предмета на дейност на фирмата. Освен че предлага достъпна и актуална информация на заинересованите потребители, уеб порталът предоставя и възможност за удобно и бързо кандидатстване по дадена обява за работа. Визията е важна, но не е достатъчна. Точно затова я съчетахме с високо качество и сигурност.

 

PHP

PHP

PHP е скриптов език върху сървърната (обслужваща) страна език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание.

MySQL

MySQL

MySQL е многопоточна, многопотребителска, SQL система за управление на бази данни (СУБД) с повече от шест милиона инсталации.

CSS3

CSS3

CSS (Cascading Style Sheets) е език за описание на стилове (език за стилови листове, style sheet language) – използва се основно за описване на представянето на документ, написан на език за маркиране. Най-често се използва заедно с HTML, но може да се приложи върху произволен XML документ.

Magento

Magento

Magento е софтуер за изработка на онлайн магазин

jQuery

jQuery

jQuery е разпространена алтернатива на JavaScript, публикувана в началото на 2006 от Джон Резиг. В основата си jQuery опростява достъпа до всеки елемент на дадена уеб-страница, като по този начин позволява лесно изграждане на динамична функционалност в страниците.

SEO

SEO

SEO оптимизация - оптимизация за търсачки

Responsive

Responsive

Responsive - отзивчив уеб дизайн - използва се за показване на подходяща версия на всякакви размери устройства.

JavaScript

JavaScript

JavaScript най-разпространения интерпретируем език за програмиране.

CMS

CMS

SW CMS - собствена система за управление на съдържанието

Hosting

Cloud Hosting

Cloud Hosting

CorporateIdentity

Фирмена идентичност и 3D графика

Фирмена идентичност и 3D графика

Expozy

Expozy

Expozy

Crew Manning   -  Изработка на сайт, мобилно приложение, онлайн магазин от СтудиоУЕБ.БГ
нагоре